Profile cover photo
Profile photo
Pål “Sylwester” Wester
45 followers -
Livsnyter og geek
Livsnyter og geek

45 followers
About
Pål's posts

Post has shared content
As always apple products often sell the experience rather than the specs which is often beaten by the competition.
Couldn't help myself. Sorry.
Photo

Post has attachment
Google har personalisert doodle :-)
Photo

Post has attachment
Har omsider klart å få vekk all snøen fra bilen og karra den til jobben og det aller første jeg ser er en gladmelding fra VG. Det er nå bekreftet ved en førende dom at jeg har hatt rett med mine antagelser siden dette tullet med miljøfartsgrense begynte.

Post has attachment

Post has attachment
My summer project, Zozotez LISP Interpreter, is now a complete LISP1. The special thing about Zozotez is that it runs under any BF interpreter. The new release 1.0.38 is available for download at http://sylwester.no/zozotez/

Post has attachment
Fjordårets sommerprosjekt var å lage en kompilator som var skrevet i seg selv. EBF står for Extended BrainFuck og den rører ikke BF-koden i kildene, men ekspanderer 'utvidelsen' til bli standard BF-kode. Av funksjonlitet så har den selv-balanserte løkker, variabler, nestede macroer med parametere og enkle operasjoner for å håndtere strenger. Denne sommeren har jeg kopnsentret meg om å lage en LISP-interpreter i EBF, som er et proof of consept at EBF er mye enklere å lage applikasjoner i enn BF selv. Det er link til Zozotez lisp interpreter fra EBF-side. For de som ikke vet hva BF er så sier D. Cristofani så elegant: a language designed for the amusement of programmers!

Post has attachment
Jeanette Roede legger ikke alle eggene i samme kurv. Denne var hengt opp på min lokale Rema 1000 som viser at de går både for lavkalori og for lavkarbo (men ikke hvor ekstrem da, kan hende det er ala Fedon)
Photo
Wait while more posts are being loaded