Profile cover photo
Profile photo
saedah syakir
686 followers
686 followers
About
saedah's posts

Post has attachment
Bunga Telur 2016 - Bunga dip Tema Biru Putih
Assalam, Hari ni nak update tempahan bunga telur from mak sedara En Suami dari Seremban. Penutup bunga telur untuk 2016. saedahsyakir

Post has attachment
new song

Post has attachment
Trial Diet 3- Day 5 & RESULT
Assalam.... Hari nak update journal yang lalu.... Alhamdulillah... ade penurunan.. saya rasa penurunan ni tak permanent... sebab after cheat 2 hari naik semula ke berat asal 86.5 ... MInggu ni saya rehat dulu from diet... lepas ni insyallah saya akan diet b...

Post has attachment
Trial Diet 3- Day 4
Assalam, Update journal Trial Diet 3- Day 4  Hari ni ada additional kuih bakar... rugi tau kalau x makan... en suami punye kawan bagi... 2 tupperware tau dia bagi... so makan la jugak... sebenarnya tak tahan godaan.. kuih ni macam memangil-mangil je...melam...

Post has attachment
Trial Diet 3- Day 3
Assalam... Update my Trial Diet 3, Day -3  Start bfast dengan MIn Kaffe ye... 2 hald boiled eggs + Lettuce + thousand island  lunch dan snack... lately ni saya rasa addicted sgt2 kat roti telur....  dinner chicken grill + Roti... satu hari ntah brape banyak...

Post has attachment
Trial Diet 3- Day 2
Assalam, Sorry lambat update daily... x sempat... so.. kali ni update meunu day 2. First of all... jangan lupe maintain n continue makan GARLIC TABLET ye... sbb bagi saya.. it's really help to maintain my weight... at least tak increase drastically...  ni u...

Post has attachment
Trial Diet 3 - Day 1
Assalam.... hari ni nak update menu saya makan semalam... makan berbuke en suami belanje... habis diet ku.... kesian pulak klu tak teman dia nak makan.... hari ni dah x boleh nak pose.. terpaksa la tangguh ke minggu depan utk ganti pose... hanya kaum hawa j...

Post has attachment
Trial Diet 3
Assalam... Hari ni saya akan start my Trial diet 3....  Diet kali ni.... saya akan puase lagi... sebab nak penurunan drastic sikit... sebab dah tempah baju size kecik sikit... takut x sempat nk muat next 2 week.. so kene puase in mean time leh la gati pose ...

Post has attachment
Trial Diet 3- Day 1
Assalam... semalam day 1 diet... terase lapar je sbb lame sgt gap dengan previous diet... jgn kelaut sudah diet ni.... jom tengok ape yang saya makan semalam  untuk b/fast : Roti gandum 2 keping, min coffee dan orang 1 biji. untuk lunch : 1 telur rebus, yog...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded