Profile cover photo
Profile photo
acu yuhan
1,321 followers -
saya acu
saya acu

1,321 followers
About
Posts

Post has attachment
Interview di UOB Bank :)
Pengalaman Interview XXXI
Pengalaman Interview XXXI
acuyuhan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Pengalaman Interview XXXI
Assalamualaikum Minggu lepas aku ada pergi interview di UOB Medan Pasar untuk position Wholesale Loan Operation Centre (WLOC) . Nak pergi sana senang saja just ambil LRT turun di Masjid Jamek, lepas tu jalan sikit ke arah Watson sebab kat belakang Watson tu...
Pengalaman Interview XXXI
Pengalaman Interview XXXI
acuyuhan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Happy Birthday my sisters!!!
Add a comment...

Post has attachment
Happy Birthday January Babies!!!
Assalamualaikum Semalam 14hb merupakan hari lahir kak teh so seminggu sebelum tu kakak sulung aku dah wasap aku nak buat apa untuk birthday kak teh aku ni. Lagipon kami cadang nak buat sekali dengan kak ipar punya birthday yang jatuh pada awal januari lalu....
Add a comment...

Post has attachment
Review Garnier Pure Active :)
Garnier Pure Active Cleanser
Garnier Pure Active Cleanser
acuyuhan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Garnier Pure Active Cleanser
Assalamualaikum Daripada umur 12 tahun dah mula pakai pencuci muka sebab masa zaman sekolah memang berminyak sangat muka ni. Pencuci muka pertama yang aku pakai adalah Clean & Clear sebab time tu mak aku selalu langgan barang kat Avon so selalu beli produk ...
Garnier Pure Active Cleanser
Garnier Pure Active Cleanser
acuyuhan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Whats App Interview :)
Pengalaman Interview XXIX
Pengalaman Interview XXIX
acuyuhan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Pengalaman Interview XXIX
Assalamualaikum Disebabkan terlalu banyak aku applied jawatan kosong di Jobstreet dan Indeed sampaikan ada satu company call aku untuk buat interview minggu lepas. Aku memang betul betul tak ingat apa nama company tu. Yes, she did mentioned about their comp...
Pengalaman Interview XXIX
Pengalaman Interview XXIX
acuyuhan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Minum air cheese di Say Cheese :)
Add a comment...

Post has attachment
Say Cheese Teluk Cempedak Kuantan
Assalamualaikum Say Cheese ini dah lama jugaklah bertapak di Kuantan sejak bulan March lalu tapi kami baru berkesempatan nak cuba rasa Say Cheese di Teluk Cempedak Kuantan . Selalu juga pergi TC tapi tak perasan pula rupanya Say Cheese ni replace tempat Cha...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded