Profile cover photo
Profile photo
acu yuhan
1,274 followers -
saya acu
saya acu

1,274 followers
About
Posts

Post has attachment
Samyang Sriracha Ramen dan Maggi Pedas Giler Seafood Berapi
Assalamualaikum Samyang dah ada perisa baru iaitu Samyang Sriracha Ramen dan kalau nak tahu Sriracha ini adalah sos terkenal di Korea dan kini telah diolah menjadi Ramen. Sedap juga rupanya tetap rasa pedas dan masam masam sikit, tapi tahap kepedasannya bag...
Add a comment...

Post has attachment
Starbucks Teluk Cempedak
Assalamualaikum Yeay masih lagi dalam mood bercuti Hari Raya Haji dan hari ini kami tiga beradik keluar pergi mengopi. Akak aku sorang ni kalau time cuti dia memang tak boleh dok diam, dia kena juga keluar berjalan asalkan tak dok rumah. So tadi kami bertig...
Starbucks Teluk Cempedak
Starbucks Teluk Cempedak
acuyuhan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
From Here to Paternity & Chocolate Shoes and Wedding Blues
Assalamualaikum SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA!!! Harini nak buat review English Novel yang aku pinjam dari Perpustakaan Negara 2 bulan lepas dalam entri ini . Aku pinjam 3 buah buku tapi yang sempat aku baca hanyalah 2 buah buku saja sebab kekangan masa, wala...
Add a comment...

Post has attachment
Samyang Mala dan Samyang Jjajang
Assalamualaikum Korang kalau teringin nak try aneka samyang korang boleh dapatkan di La Promessa Boutique Kuantan sebab aku kalau balik Kuantan mesti akan singgah jugak sebab nak cuba aneka samyang yang halal takpun boleh beli online. Haritu cuba makan Samy...
Add a comment...

Post has attachment
Family Mart Malaysia
Assalamualaikum Mula mula aku dapat tahu Family Mart dah ada di Malaysia rasa macam excited sangat sebab aku ni jenis yang obses dengan makanan Korea dan Jepun haha padahal tak pernah ke sana pun. Masa mula mula bertapak, Family Mart mula dibuka di Mid Vall...
Family Mart Malaysia
Family Mart Malaysia
acuyuhan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Domino's Pizza Kuantan
Assalamualaikum SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI!!! Semalam lepas beli tiket, kakak ajak pergi makan Domino so kami pon pergilah makan alang alang cubalah perisa terbaru Domino iaitu SSamjeang Prawn Pizza dan Ayam Haseyo . Seriously korang memang kena cuba pizz...
Domino's Pizza Kuantan
Domino's Pizza Kuantan
acuyuhan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Maggi Pedas Giler Tomyam dan Ayam Bakar
Assalamualaikum Sekarang trending betul pasal Maggi Pedas Giler yang betul betul gila pedasnya. Mana taknya setiap kali pergi pasaraya nak beli maggi ni, mesti dah sold out semua. Bagi aku, kalau semua tempat dah sold out, kau kena pergi Enews Mart sebab bi...
Add a comment...

Post has attachment
Mamee Spicy Kimchi & Mamee Spicy Fried Chicken
Assalamualaikum Haritu tengah scroll instagram tiba tiba nampak ada ads tentang keluaran terbaru Mamee iaitu Mamee Shinsegae Daebak ada 2 perisa, Mamee Spicy Kimchi dan Mamee Spicy Fried Chicken. Minggu lepas pergi Enews dan terus beli nak cuba dua dua. MAM...
Add a comment...

Post has attachment
Berbuka di Dataran Merdeka
Assalamualaikum Sudah menjadi kebiasaan untuk aku dan kawanku Aishah berbuka di Dataran Merdeka Masjid Jamek setiap tahun. Tapi bagi aku sambutan tahun ni agak kurang meriah berbanding tahun lepas. Cadangnya nak berbuka pada awal ramadhan lalu tapi memandan...
Berbuka di Dataran Merdeka
Berbuka di Dataran Merdeka
acuyuhan.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Samyang Carbonara
Assalamualaikum Dekat rumah sewa dan area office memang banyak sangat E-News mart, tapi jarang masuk. Tapi haritu ingat nak beli roti dan Maggi Pedas Gila yang baru tu so singgahla kejap E News, tiba tiba ternampak samyang pink ni. Aku ingat Samyang Cheese ...
Samyang Carbonara
Samyang Carbonara
acuyuhan.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded