Profile cover photo
Profile photo
cik z
11 followers
11 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Alhamdulillah.. Miracle do exist
8 Jun 2015, 10.50 pagi : Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah Syukur ya Allah. Tak ada ungkapan yang lebih baik yang dapat cik Z katakan dalam hati sebaik saja Dean IPS selaku pengerusi slot viva-voice phd mengucapkan. " Congratulations u graduate on t...
Add a comment...

Post has attachment
Miss, why u hate me???
Assalam semua. Wahhh ini memang betul2 bersawang blog cik z. Too busy lately. Plus.. no idea to write anything. Macam-macam reason la. Alang-alang mengantuk ni teringat la pulak satu insiden yang menimpa cik z baru-baru ni. Oh ya, kisah ni kena bagi latar b...
Add a comment...

Post has attachment
Maybe Tomorrow - Westlife
  "Maybe Tomorrow" [Shane:] Cant believe its over That you're leaving Weren't we meant to be? Should've sensed the danger Read the warnings Right there in front of me Just stop Lets start it over Couldn't I get one more try? [All:] Maybe tomorrow you'll say...
Add a comment...

Post has attachment
Jom picnic di kawasan perkelahan Pasir Kubur, Sungai Lembing Kuantan
Air sungai yang jernih. Penuh batuan kecil. Langit yang membiru. Kat mana nak jumpa semua ciri-ciri ni kat Kuantan? Jom ramai-ramai kita ke kawasan perkelahan Pasir Kubur, Sungai Lembing Kuantan. Tengok gambar pengenalan kat atas tu, wahh rasa teruja tak? C...
Add a comment...

Post has attachment
Tempoh bertenang
Hai hai hai apa khabar semua? Nampaknya cik z dah dijangkiti penyakit malas. Lately balik rumah nak tidur je kerjanya. Kecianlah rumah maya ni terabai dia... Diam tak diam dah sebulan dah pun cik z kembali bekerja. Errr cepatnya la kan. Sejujurnya buat masa...
Add a comment...

Post has attachment
Catatan pertama 2015
Pejam celik pejam celik.. dah pun menjelma mentari 2015. 2014 sememangnya tahun paling mencabar buat semua rakyat Malaysia. Cik z pun tak terkecuali juga. Jadi cik z percaya semua orang pun mengharapkan kehidupan yang lebih baik untuk tahun 2015 ni. Sepanja...
Add a comment...

Post has attachment
Kisah pindah randah
Kali ini cik z nak berkisah tentang keserabutan menguruskan pindah randah dari KL ke Kuantan hari tu. Walaupun cik z ada banyak pengalaman pack dan unpack barang untuk berpindah, tapi inilah pengalaman paling sukar dan menyesakkan kepala yg pernah cik z ala...
Add a comment...

Post has attachment
Berakhir sudah 3 tahun 3 bulan
Assalamualaikum. Ketika ini cik z telah pun berada di Kuantan. Selamat tinggal KL, UM, Kota Damansara,... dan segala kenangan yang terpahat selama 3 tahun 3 bulan. Tempoh cuti belajar 12 September 2011-11 Disember 2014 berakhir sudah. Anehnya masa kat KL ci...
Add a comment...

Post has attachment
Mengidam nak makan korean food kat Dubu Dubu @ Mid Valey
Assalam semua. Tajuk Entry tak menahan kan? He he he... Alkisahnya, menjelang hari-hari terakhir di KL ni, cik z ada satu misi iaitu nak pergi makan kat beberapa tempat favorite sepanjang 3 tahun 3 bulan kat sini. Ini namanya memang misi mengada-ngada sebab...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded