Profile cover photo
Profile photo
rohalili hassan
165 followers
165 followers
About
rohalili's posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
salam kenal  semua..hakak baru jer join group ni..

Post has attachment

Post has attachment
Cucur udang with cheese
Assalamualaikum... salam petang rabu...opkos korang dah lunch kann...hakak makan bubur ayam ala2 mekdi jer harini, terguda dek penangan n3 mak tu hari,  di tambah pulak posting dari dak lya , menjadi-jadi ler keteringinan hakak ni..so,  hari ni hakak buat b...

Post has attachment
rohalili hassan commented on a post on Blogger.
macam best jer ni..nak try la..TQ yer fiza  :)
jemput singgah blog akak..

Post has attachment

Post has attachment
Padprik Bebola Ikan
Assalamualaikum... Padprik bebola ikan jer lah..... Pagi ni hakak nak kongsi resipi menu sejuk beku jimat masa, siap segera..nak2 bagi wife yang berkerjaya kann ! memandangkan  kekangan masa mereka2 yang berkerja dan sewaktu dengannya... oleh yang demikian ...

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded