Profile cover photo
Profile photo
Yuyul Ain
50 followers
50 followers
About
Posts

Post has attachment
Encouragement
If you wanna change the world, start off by making your bed. If you make your bed every morning, you will have accomplished the first task of the day. It will give you a small sense of pride, and it will encourage you to do another task and another and anot...
Add a comment...

Post has attachment
Malay's Wedding Ceremony
Happy Married Life !!! Dedicated to Syazani Harun, Hazwani and Hazwan.  Syazani's wedding ceremony was done at Kampar, Perak. The wedding theme was floral and Garden.  Syazani's Wedding Hall The Bride and Groom (Syazani and Husband) Hazwani's Wedding Ceremo...
Malay's Wedding Ceremony
Malay's Wedding Ceremony
yuyulain.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
**
Assalamualaikum dan Selamat tengahari.. Dah lunch? Banyak benda nak kena buat. Tapi dalam sibuk-sibuk tu boleh selit sikit info tentang kecantikan. Survey demi survey sudah dibuat oleh saya tentang kecantikan kulit. Rata-rata ramai yang memilih : 80% Mengat...
Add a comment...

Post has attachment
Mary Kay & Saya
Assalamualaikum, Hari ini ada perkongsian sikit tentang kulit. Dalam ramai-ramai member, pernah tak belek2 muka member dan korang akan tanya, Wow Flawless nya muka awak. Putih gebu. Lagi satu, dulu masa zaman sekolah kulit muka lain sekarang lain. Rasa-rasa...
Add a comment...

Post has attachment
**
Assalamualaikum and afternoon !!! Hari ni banyak nak sharing tentang pelajar2 yang kecewa dan putus asa di saat akhir lagi2 yang final year. Rasa-rasa berapa banyak alasan yang anda boleh bagi ? 1. Kelas terlalu padat sangat, tak dapat nak fokus study. 2. B...
Yuyul Ain
Yuyul Ain
yuyulain.blogspot.com
Add a comment...

Post has shared content
Originally shared by ****
Photo
Add a comment...

Post has shared content
Add a comment...

Post has shared content
Add a comment...

Post has shared content
Add a comment...

Post has shared content
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded