Profile cover photo
Profile photo
Virtualni ured d.o.o. za informatičke usluge
6 followers -
Virtualni ured - Fiskalna blagajna - Fiskalni Program - Maloprodaja - Fiskalizacija
Virtualni ured - Fiskalna blagajna - Fiskalni Program - Maloprodaja - Fiskalizacija

6 followers
About
Posts

Post has attachment
Fiskalna Blagajna - Account Knjigovodstvo - Virtualni ured
Video
Video
Video
Video
Video
13. prosinca 2012. (9 fotografija)
9 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
qr code of virtualniured.hr
Photo
Add a comment...

Account Maloprodaja/Fiskalna PC blagajna - sve za vašu prodavaonicu ili ugostiteljski objekt :


Account Maloprodaja/Fiskalna PC Blagajna je fiskalni program oblikovan za sve uvjete rada u marketima, supermarketima, diskoklubovima, kafićima, restoranima i svim ostalim mjestima gdje ostvarujete promet gotovim novcem.

Robusnost, brzina i i dugotrajan rad bez prekida osnovne su karakteristike našeg pouzdanog rješenja za najteže uvjete gotovinske i kartične prodaje koja traži brzinu i pouzdanost uz veliki promet robe i velik broj kupaca.

Unos maloprodajnog ili R1 računa u potpunosti se može obavljati tipkovnicom, bar-code čitačem ili bilo kojim Android Telefonom ili Android Tabletom te Windows Mobile uređajem ili Pad-om. 

Ispis fiskalnog računa kompatibilan je sa svim poznatijim POS printerima, bilo paralelnog, serijskog, USB, bluetooth ili wireless sučelja. Za rad u restoranima omogućen je ispis narudžbe u kuhinju na dodatni printer.

Account Paket Maloprodaja sastoji se od skladišnog dijela pod nazivom Maloprodaja koji služi za vođenje skladišta robe i normativa dok Fiskalna PC Blagajna služi za izdavanje R1 i gotovinskih(kartičnih) računa.
Paket je potpuno kompatibilan sa svim drugim Account Paketima i Modulima, tako da je moguće iz veleprodaje prenositi robu u maloprodaju i obrnuto. Modul Maloprodaja može vam služiti kao "Back Office Store Manager" te omogućiti jednostavan pregled i upravljanje neograničenog broja maloprodajnih jedinica i Fiskalnih PC Blagajni.
Modul Fiskalna PC Blagajna se koristiti kao samostalna Fiskalna PC Blagajna ili Fiskalna PC Blagajna s mogućnošću mrežnog rada i razmjene podataka između Android SmartPhone-a i Tableta te Windows Mobile uređaja  sa serverom preko lokalne mreže ili interneta.
Nadogradnja programa odvija se putem interneta s Vaših i naših korisničkih stranica.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded