Profile cover photo
Profile photo
GaBoost
42 followers -
Få unikke optimeringstips til din Webshop - hver måned!
Få unikke optimeringstips til din Webshop - hver måned!

42 followers
About
Posts

Derfor tjekker vi data hver måned!

Der er altid nogle shops med store udsving der ikke er korrekte. Hvis data ikke blev kontrolleret inden rapporten genereres, så ville data ikke være korrekte. I denne måned er der fx en shop der har en omsætning på 100 mio rent - en stigning på 54.523% ift. måneden før. Det er en klar fejl i sporingen.

Disse tjeks sikrer korrekte data, så du kan bruge rapporten. God læselyst :-)
Add a comment...

Post has attachment
Vil du vide hvad der sker af ændringer i Google AdWords og Google Analytics? Så er her en video fra GaBoost der giver dig overblikket.

Tilmeldte til GaBoost Webshop Rapport modtager hver måned videoer med Analytics tip, og dette er en af dem. Vil du ikke gå glip af dem, så tilmeld dig på http://www.gaboost.dk

Analytics og AdWords nyheder i juli 2013
Add a comment...

Post has attachment
Er du ikke modtager af +GaBoost  rapporterne, så går du glip af et godt gratis værktøj eller tilbud hver måned. Men denne måned var knyttet til en fantastisk joke, så vi deler det med dig her:

Denne måneds gratis tip/tool er en knap ressource. På den gode måde ;-) Det er nemlig et værktøj til at lave fede knapper til websitet. Personligt har jeg rodet rigeligt i powerpoint med meget ynkelige forsøg på at lave en knap, så det er et meget brugbart værktøj - der er helt gratis. Tjek det ud på http://buttonoptimizer.com/
Add a comment...

Post has attachment
Så er vi officielt i luften med GaBoost.dk! GaBoost er ikke et helt nyt koncept, men derimod det, der er kendt som Webshopindeks. Ændringen i navnet skyldes bl.a. at konceptet er på vej ud over Danmarks grænser og at der nu tilbydes flere rapporttyper - der ikke alle fokuserer på index.

Webshopindeks-rapporten hedder fremadrettet GaBoost Index Rapport, og den nye rapport hedder GaBoost Webshop Rapport.

Har du spørgsmål så fyr endelig løs her i tråden.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded