Profile cover photo
Profile photo
jasmarina jasni
27 followers
27 followers
About
Posts

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
It's English Wednesday...any Kpop fans?
Masih tak terlambat nak wish everyone Selamat Hari Malaysia. Hari ni hari Rabu so it's English day. I dah update my other blog, and hari ni double blog post :-) Kalau malas nak baca blog post panjang-panjang.. silalah KLIK di sini Kalau rajin nak baca my bl...
Add a comment...

Post has attachment
My other obsession... KPOP music
My other obsession... KPOP music
the-magic-of-red-spatula.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Coffee break di Korea... Caffe Bene, Dataran Pahlawan
Petang-petang I boring duduk dekat rumah tak tau nak buat apa, I selalu keluar jalan-jalan dan lepak dekat cafe, selalunya dekat Starbucks. I memang peminat kopi, kalau satu hari tak minum memang tak sah. But, that one day terasa nak cuba kopi di Korean caf...
Add a comment...

Post has attachment
Kita ke Taiwan pulak...Little Taiwan Restaurant
Makanan Jepun, India, Thai dan fusion semua dah rasa, so hari ni I nak cerita makanan Taiwan pulak. Tak pernah lagi pergi ke Taiwan so kita rasa makanan Taiwan dekat Melaka jer la. Dekat mana tu? Little Taiwan dekat Aeon Mall la mana lagi hehehehhe.... Nak ...
Add a comment...

Post has attachment
Giveaway Women Desire By Intan
"Women Desire Giveaway! Due Date  24 September 2015 Berita Baik buat Wanita yang PENTINGKAN Kecantikan Diri secara Dalaman & juga Luaran tentunya..... Kami di  Intan Beauty Centre   telah menganjurkan 1 Giveaway buat anda bermula dari 10th - 24th September ...
Giveaway Women Desire By Intan
Giveaway Women Desire By Intan
contengan-rasa.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Writer's block ... bila tiada idea nak menulis...
Hari ni otak rasa beku dan tak boleh nak fikir apa yang patut ditulis dalam blog hari ni. Serious writer's block mode. Dulu masa kerja selalu jugak kena writer's block, especially masa nak kena submit report yang deadlinenya like 5 minutes ago :-) Ni dah ta...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
It's English Wednesday
I have officially declared that every posting on a Wednesday would be in English and will be updated in my other blog, (yes, I do have another blog) The Sweetest Things in Life . Do check it out ok!  Today's post is titled ' Surprising Reasons Why We Overea...
Add a comment...

Post has attachment
Surprising reasons why we OVEREAT!
Surprising reasons why we overeat!
Surprising reasons why we overeat!
the-magic-of-red-spatula.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded