Profile cover photo
Profile photo
Muhamad Haffiz
6 followers
6 followers
About
Posts

Post has attachment
Apa perlu buat sekiranya ditipu scammer online di internet? #APBPDI
Add a comment...

Post has attachment
Apa perlu buat sekiranya ditipu scammer online di internet? #APBPDI
Puan Anon8634: Ada seorang old coin buyer from US nak beli dengan saya duit lama RM40000. Dia
transfer duit dekat account saya and then dia suruh saya buat payment
activation fee RM650 dekat activist Malaysia. Dia transfer melalui bank
of America.. Saya ...
Add a comment...

Post has attachment
Cutter pemotong besi heavy duty guna tangan.
Add a comment...

Post has attachment
Cutter pemotong besi heavy duty guna tangan.
See this Instagram photo by @apit.pemalu: https://www.instagram.com/apit.pemalu - Ha tukang rumah Pakai mangga Abloy sahaja abang tak pakar potong, takat lock cap ayam pakai heavy duty cutter ni kojo sonang yo tu. Atap
rumah bocor pun abang buat repair. Ad...
Add a comment...

Post has attachment
Anda mencari introducer akaun semasa Maybank? (Maybank current account), ha rojer den! 012-6459 881
Add a comment...

Post has attachment

Cara simpan duit raya Aidilfitri dan Aidiladha anak kecil di Tabung Haji:

TH (Tabung Haji) adalah sebuah institusi Islam unik yang satu-satunya di dunia dan sentiasa berusaha untuk mengurus pelbagai kemudahan demi kebajikan jemaah haji. Anak yang baru lahir boleh membuka akaun Tabung Haji (akaun kanak-kanak), dengan syarat:
Add a comment...

Post has attachment
Cara buka akaun Tabung Haji bagi anak yang baru lahir 2018.
Cara simpan duit raya Aidilfitri dan Aidiladha anak kecil di Tabung Haji: TH (Tabung Haji) adalah sebuah institusi Islam unik yang satu-satunya
di dunia dan sentiasa berusaha untuk mengurus pelbagai kemudahan demi
kebajikan jemaah haji. Anak yang baru lah...
Add a comment...

Post has attachment
Orang beriman itu tenang hati mereka apabila menyebut nama Allah S.W.T. Rasa gelisah yang datang menimpa hati manusia kerana kurangnya keyakinan kepada Allah S.W.T. Ada orang resah gelisah kerana takut tidak mendapat sesuatu, mereka berkerja siang dan malam mencari harta dan wang ringgit dan mereka takut tidak dapat sesuatu, mereka lupa Allah yang memberikan rezeki. Bersangka baik dan yakinlah dengan Allah S.W.T.
Add a comment...

Post has attachment
Cara atasi ketakutan dan kegelisahan adalah berkeyakinan dan bersangka baik terhadap Allah S.W.T
  Penghuni syurga adalah orang-orang yang berjaya! Dalam kita meniti
kehidupan seharian, adakalanya kita bersedih. Sedih adalah sifat
semulajadi manusia yang dicipta oleh Allah S.W.T. Mustahil ada manusia
tidak pernah bersedih. Sedih, suka, duka, bahagia...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded