Profile cover photo
Profile photo
sweetie
11 followers
11 followers
About
Posts

Post has attachment
Public
sweetie commented on a post on Blogger.
Blog list hilang takpa lagi... jgn catatan yang dah di tulis sejak bertahun2 tu hilang sekali... mmg meraunglah jawabnya.
Add a comment...

Post has attachment
Public
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Public
Add a comment...

Post has attachment
Public
sweetie commented on a post on Blogger.
Saya setuju dengan you dengan persembahan Altimet... time menonton tu lagi my doter dah cakap... lagu berunsur nasihat tapi pakaian dan gaya penarinya tak senonoh... Kalau tengok first sebelum beraksi tu gayanya agak lucah sikit. Tapi yer la.. itu dari kaca mata I... maybe org lain suka.. kannn.
Add a comment...

Post has attachment
Public
sweetie commented on a post on Blogger.
Fiza membuat pilihan yg betul... memilih lelaki yang selalu ada bersamanya ketika susah sukar.
Add a comment...

Post has attachment
Public
sweetie commented on a post on Blogger.
As/kum!
Etok ni jugak menjadi makanan ikan patin. Saya pernah makan sekali.
Add a comment...

Post has attachment
sweetie commented on a post on Blogger.
Add a comment...

Post has attachment
sweetie commented on a post on Blogger.
Hei girl! saya datang kemari kerana tertarik dengan nama you! Anis Najwa.... sama dgn nama anak saya.
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded