Profile cover photo
Profile photo
leidja ledi
(¯`v´¯) `·.¸.·´ ¸.·´¸.·´¨) ¸.·¨) (¸.·´ (¸.·´ .·´¸¸.·´¯`· ...Il regalo più grande che puoi fare a qualcuno è il tuo tempo… Perché, quando regali a qualcuno il tuo tempo, regali un pezzo della tua vita che non ti ritornerà mai più indietro. ... ¤Life is 2 short..Smile while u still have teeth :P :) ¤ ..''Primα Regolα'' : Toccα Ciò Ke E' Mio... E Sei Morto/a . ...Se la gente non aprezza la tua presenza,falle sentire ta tua assenza... ...It's choice - not chance - that determines your destiny...I need nobody to make me somebody..... ....The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched - they must be felt with the heart.♥.... .... ''When you speak HONESTLY and OPENLY others truly LISTEN to you...!!!''.... ♥ ♥ ♥ Emri: Femer Mbiemri: Normale Profesioni: Thurese enderrash dhe mbrojtese besnike e tyre.. Gjendja civile: Enderr ne vazhdim.. Gjatesia: E mjaftueshme per te arritur nje dite mollen e ndaluar.. Pesha: Sa vetja, sa ndjenja, sa fjala e thene dhe e shkruar.. Shenja te vecanta: Nje pentagram rrudhash me nota trishtimimi ne mendje dhe nje melodi e krijuar nga dashuria ne zemer.. Syte: Kafe me nuanca te turbullta pasionesh te djegura.. Ngjyra: E erret per fshehjen e skuqjes nga faje te lehta.. Titujt: E dekoruar "NJERI" qe diten e lindjes nga NENA.. Bindjet: Njeriun ne jete e ben te lumtur vetem njeriu.. Antipatite: Lojen egoiste te mashkullit.. Simpatite: Cdo qe me fal lumturi.. Frikerat: Vetmia...lartesit. Pasuria: Drita e zemres,familja! Synimi: TE SFIDOJ BOTEN E CILA SYNON TE SHKATERROJE CDO ENDERR TIMEN..:D L.S
(¯`v´¯) `·.¸.·´ ¸.·´¸.·´¨) ¸.·¨) (¸.·´ (¸.·´ .·´¸¸.·´¯`· ...Il regalo più grande che puoi fare a qualcuno è il tuo tempo… Perché, quando regali a qualcuno il tuo tempo, regali un pezzo della tua vita che non ti ritornerà mai più indietro. ... ¤Life is 2 short..Smile while u still have teeth :P :) ¤ ..''Primα Regolα'' : Toccα Ciò Ke E' Mio... E Sei Morto/a . ...Se la gente non aprezza la tua presenza,falle sentire ta tua assenza... ...It's choice - not chance - that determines your destiny...I need nobody to make me somebody..... ....The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched - they must be felt with the heart.♥.... .... ''When you speak HONESTLY and OPENLY others truly LISTEN to you...!!!''.... ♥ ♥ ♥ Emri: Femer Mbiemri: Normale Profesioni: Thurese enderrash dhe mbrojtese besnike e tyre.. Gjendja civile: Enderr ne vazhdim.. Gjatesia: E mjaftueshme per te arritur nje dite mollen e ndaluar.. Pesha: Sa vetja, sa ndjenja, sa fjala e thene dhe e shkruar.. Shenja te vecanta: Nje pentagram rrudhash me nota trishtimimi ne mendje dhe nje melodi e krijuar nga dashuria ne zemer.. Syte: Kafe me nuanca te turbullta pasionesh te djegura.. Ngjyra: E erret per fshehjen e skuqjes nga faje te lehta.. Titujt: E dekoruar "NJERI" qe diten e lindjes nga NENA.. Bindjet: Njeriun ne jete e ben te lumtur vetem njeriu.. Antipatite: Lojen egoiste te mashkullit.. Simpatite: Cdo qe me fal lumturi.. Frikerat: Vetmia...lartesit. Pasuria: Drita e zemres,familja! Synimi: TE SFIDOJ BOTEN E CILA SYNON TE SHKATERROJE CDO ENDERR TIMEN..:D L.S
About
Posts
Wait while more posts are being loaded