Profile cover photo
Profile photo
Fiza Kushina Noor
14 followers -
Daughter-Wife-Teacher
Daughter-Wife-Teacher

14 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Hari Sibuk Mama
 I'm always a happy teacher. Kalau marah pun sekejap. Jarang sangat saya masam muka lama2. Stress kan pendam lama. Tambah2 kalau geram kat budak. Bukan deme ambik kisah pun. Semalam dan hari ini cikgu terpaksa tak pergi sekolah. Sorry. Kenapa?  Sebab l l l ...

Post has attachment
+ Carbonara Kegemaran Encik Suami
carbonara kegemaran encik suami  tetapi fettucini tukar kepada spegeti, TQ Kak Noor sebab kongsi resipi. Kalau tak, saya asyik guna tin punya je.

Post has attachment
+ Mogz banjir cepat surut
Ipoh juga ashik hujan. Semalam, 2 hari hujan tak berhenti. Tengah hari tadi baru nampak rupa matahari. Tu pun tunjuk cahaya malu2 je. Moga banjir cepat surut di kawasan2 terlibat.

Post has attachment
~Saya dah join. Anda bila lagi?~
Saya baru join ni. Menarik juga. Sapa ada bisness online lagi bagus join. Nak tau lebih boleh pm kat comment. SPHOPS atau ringkasnya Share Profit Shops adalah satu platform laman sosial online yang berkonsep Beli, Jimat, Beriklan dan DAPAT DUIT berteraskan ...

Post has attachment
Berminat? Pm saya
Wait while more posts are being loaded