Profile cover photo
Profile photo
khaty aiman
619 followers -
luahkan apa saja yang penting enjoy
luahkan apa saja yang penting enjoy

619 followers
About
khaty aiman's posts

Post has attachment
Multi Bijirin Berkhasiat dari Lazada Suprise Box
Assalamualaikum w.b.t Multi Bijirin Berkhasiat dari Lazada Suprise Box Hai semua. Kepada anda jangan lepaskan peluang untuk cepat-cepat window shopping di laman web  Lazada.  Tawaran berlangsung selama 3 hari sahaja. Jangan tunggu lama-lama. Suprise box fro...

Post has attachment
Lazada Birthday Blogger Contest
Assalamualaikum w.b.t Lazada Birthday Blogger Contest Hai semua. Sebenarnya ramai yang dah join Lazada Birthday Blogger Contest ni, syabas di ucapkan kepada yang telah terlibat. Kepada anda yang bukan seorang blogger, tidak mengapa sebab masuk ja 22-24 mac ...

Post has attachment
Lazada 5 Birthday Suprise 22 hingga 24 Mac 2017
Assalamualaikum w.b.t Diskaun sehingga 90% Lazada 5 Birthday Suprise 22 hingga 24 Mac 2017 Hai semua. Menyambut Harijadi @ birthday sememangnya menjadi suatu kemestian untuk semua orang. Tidak terkecuali juga dengan nama besar online shopping yang tersohor ...

Post has attachment

Post has attachment
Sebab Mengapa Kita Di Larangan Menggantung Gambar Perkahwinan Di Rumah
Assalamulaikum w.b.t Gambar merupakan suatu memori atau kenangan yang disimpan untuk kenangan di masa hadapan. Biar canggih atau moden macam sekalipun anda mengambil gambar,ianya tetap kena di abadikan di dalam bingkai atau album supaya ianya mudah untuk di...

Post has attachment
RESEPI PALING MUDAH ASAM PEDAS IKAN KEMBUNG
RESEPI PALING MUDAH ASAM PEDAS IKAN KEMBUNG BERSAMA TOMATO Assalamualaikum w.b.t Masak memasak bukan kerja mudah. Nak fikir menu pun cukup lah, kadang- kadang sampai terfikir masak je la apa pun janji perut kenyang. Boleh ja kan, tetapi apabila ada anak-ana...

Post has attachment
Wajah Baru Tea By_Myna Lebih Exclusif
Tea By-Myna menggunakan kotak yang lebih kemas dan nampak exclusif Assalamualaikum w.b.t Lama tak update pasal tea by-myna. Sampai dah tukar guna kotak pun tak sempat nak update. Wajah baru te by-mya ini dah pun di gunakan sejak september 2016 lagi. Ramai y...

Post has attachment
Bateri kereta kong - bateriku.com ada penyelesaian
Bateriku.com - Penghantaran & Pemasangan Bateri Kereta Percuma Assalamualaikum w.b.t Zaman sekarang boleh di katakan kebanyakan orang ada kereta. Khaty sendiri ada kereta, tetapi lewat la sebab dah kerja baru mampu beli kereta. Biar kecil comel asalkan iany...

Post has attachment
SHOPBACK : MEMBELI BELAH DI ALAM MAYA SAMBIL MANJANA PENDAPATAN
MEMBELI BELAH ONLINE SAMBIL JANA PENDAPATAN BERSAMA SHOPBACK Assalamualaikum. Siapa suka membeli belah secara online? Khaty juga memang salah seorang yang suka membeli secara online. Banyak perkara dapat kita tengok tanpa perlu berkejar masa untuk pergi ke ...

Post has attachment
SHOPBACK : MEMBELI BELAH DI ALAM MAYA SAMBIL MANJANA PENDAPATAN
MEMBELI BELAH ONLINE SAMBIL JANA PENDAPATAN BERSAMA SHOPBACK Assalamualaikum. Siapa suka membeli belah secara online? Khaty juga memang salah seorang yang suka membeli secara online. Banyak perkara dapat kita tengok tanpa perlu berkejar masa untuk pergi ke ...
Wait while more posts are being loaded