Profile cover photo
Profile photo
RMI fullservice marktonderzoek
7 followers
7 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Jaarlijks vindt in november de Dag van het MKB plaats. Op maandag 3 november 2014 zal de dag in het thema ‘Durf te kiezen’ staan. Ook dit jaar is RMI partner op deze exclusieve dag voor en door het MKB van Zuid-Limburg. Dit jaar demonstreren wij eye tracking. Eye tracking maakt het mogelijk te onderzoeken hoe een website door een bezoeker wordt bekeken. Met het onderzoeksresultaat kan uw website worden verbeterd.

Klik op onderstaande link voor meer informatie.
http://www.rminteractive.nl/eye-tracking
Photo

Post has shared content
Hoe tevreden zijn uw gasten?
Als horecaondernemer of -manager doet u dagelijks zo goed mogelijk uw best om op de wensen van de gasten in te spelen. Tevreden gasten zijn goed voor de omzet. Als de gasten tevreden zijn, bent u dat ook. Zo eenvoudig is dat.
Maar hoe komt u te weten of de gasten echt tevreden zijn? Hoe weet u zeker dat u als bedrijf geen kansen laat liggen? Hoe kunt u het uw gasten nóg beter naar hun zin maken?
Gasttevredenheid onderzoeken doet u omdat u graag uw gasten wil laten terugkomen naar uw zaak. Dit kan alleen als ze tevreden zijn over hun laatste bezoek. Natuurlijk, u kijkt elke dag zelf met een kritische blik naar de gastvriendelijkheid van uw medewerkers. Naar de kwaliteit van de gerechten. Naar de inhoud van de menukaart. Maar hoe tevreden zijn uw gasten? Dat kunt u het beste aan hen zelf vragen! Dat geeft u kansen om doelgericht dingen te weten te komen. U kunt bijvoorbeeld onderzoeken of de gast tevreden is over:
• de ambiance in uw zaak;
• de prijs-kwaliteit verhouding;
• de gastvriendelijkheid van het personeel;
• de manier waarop hij bediend wordt.
Het door 24 Interactive ontwikkelde gasttevredenheidonderzoek geeft onder andere antwoord op bovenstaande vragen.

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded