Profile cover photo
Profile photo
KIP Electro Nijmegen
1 follower
1 follower
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Kampt u met een stroomstoring of kortsluiting? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze elektriciens verhelpen uw probleem en adviseren u over hoe het te vermeiden is in de toekomst. Klik op de link voor meer informatie.

Post has attachment
Bij het aanleggen van elektra moet u rekening houden met de meterkast. Het is daarom verstandig om dit over te laten aan een vakman. Elektricien Nijmegen staat voor u klaar!

Post has attachment
Maak een lichtplan als u uw keuken sfeervoller wilt maken. Tegenwoordig zijn er veel verschillende designlampen die de ruimte van de keuken optimaal benutten en een sfeervol karakter geven.

Heeft u er wel eens over nagedacht welke problemen een oude stoppenkast met zich meebrengt? Grote kans dat er binnen de kortste keren kortsluiting ontstaat, met als mogelijk gevolg brand. Vaak hebben oude stoppenkasten geen aardlekschakelaars, deze voorkomen aardfouten. Een nieuwe stoppenkast voldoet aan de huidige veiligheidseisen, zodoende voldoet deze aan uw energievraag en heeft u een minimale kans op korstsluiting.

Post has attachment
Met slimmer gebruik van energie kan je veel op je stookkosten besparen. Maar hoe doe je dit precies? Wij geven je in onderstaand artikel een aantal tips. http://www.elektriciensnijmegen.nl/energie-besparen-in-de-winter-door-slimmer-gebruik-van-verlichting

Wie wil dat nou niet? Energie besparen. Maar hoe doe je dat? Nou dat is vrij simpel. Door middel van LED-verlichting bespaart u flink op uw energiekosten. Ook wij zijn op de hoogte van de laatste technieken en zijn in bezit van de moderne LED-verlichtingen. Neem gerust eens contact op!

De wintertijd is inmiddels weer ingegaan. Dit wil zeggen dat het snel donker wordt. Ga ook in de donkere maanden zuinig met energie om: laat niet onnodig licht aanstaan, en zet elektronische apparatuur uit als u deze niet gebruikt. Dit kan u flink in de portemonnee schelen. Voor advies kunt u contact opnemen met onze elektriciens! 

Post has attachment
Verlichting installeren in Nijmegen is een klus die u wellicht heel goed zelf kunt uitvoeren, wanneer de aansluiting voor de verlichting al bestaat. Wanneer deze echter nog moet worden geïnstalleerd of wanneer u kiest voor speciale vormen van verlichting, is de hulp van een specialist op het gebied van elektra in veel gevallen gewenst. U vindt deze specialist bij ons! Klik op onderstaande link!

Post has attachment
Kortsluiting is erg vervelend. Vaak is het lastig te traceren en te herleiden naar de werkelijke oorzaak. Toch doe je er verstandig aan om niet zomaar een stop die er uit is gesprongen weer terug te stoppen en in te schakelen. Je kunt daarmee de kortsluiting weer verder laten gaan – iets waardoor mogelijk brand kan ontstaan. Meer weten? Klik op de link!
Wait while more posts are being loaded