Profile cover photo
Profile photo
Nazira Zainal
49 followers -
http://irazainal82.blogspot.com/
http://irazainal82.blogspot.com/

49 followers
About
Nazira's posts

Post has attachment
BB Plus Collagen
Orang perempuan ni semakin meningkat usia kita semakin la kita risau tentang skin kita kan. Risau ada kedutan dibahagian wajah, risau naik jerawat dan jeragat, risau kulit muka atau tubuh badan kendur, risau muka nampak lebih tua berbanding usia dan macam-m...

Post has attachment
Tahun 2017 - The Beginning
Walau pon dah masuk minggu terakhir bulan Januari 2017 tapi masih tak terlewat lagi kan untuk Ira ucapkan Selamat Tahun Baru 2017 Tahun baru pastinya semua nak yang baru termasuk azam baru, tak gitu??? Bukan Ira je, pastinya semua orang pon macam tu jugak k...

Post has attachment
Premium Beautiful: Limited time offer
Assalamualaikum...... Salam 18 Ramadhan......  Sekejap sahaja kita dah berada di pertengahan Ramadhan. Tak lama lagi dah hampir ke penghujung Ramadhan dan akan menyambut Syawal pula. Macam mana dengan persiapan untuk menyambut Syawal. Ira pasti ramai yang d...

Post has attachment

Post has attachment
TDC Weekly Training - 14/5/2016
Assalamualaikum........ Hari Sabtu yang lepas (14 Mei 2016), team The Diamond Circle di Johor Bahru telah mengadakan satu training/class di Stokis Hai O Taman Pelangi Indah. Topik yang dibincangkan pon memang topik yang best. Nak tau topik apa? Kami discuss...

Post has attachment
Selamat Hari Guru & Sambutan di SK Medini
Assalamualaikum..... Selamat Hari Guru!!!! Selamat Hari Guru buat semua guru-guru di Malaysia. Terutama sekali guru-guru yang pernah mengajar Ira dari sekolah rendah, sekolah menengah, Matriks Londang & UUM.  Selamat Hari Guru juga buat guru-guru yang menga...

Post has attachment
Hello April
Hello April...... Bulan baru, semangat baru, attitude baru (in sha Allah)...... Semoga bulan ini berjalan dengan lancar dan sempurna. Semoga perjalanan bisnes juga semakin lancar dan bisnes partner pon semakin bertambah. Amin....

Post has attachment
Giveaway nurinkhairi x SHAKLEE Collagen Powder - Menangi Penginapan Swiss Garden Resort
Ira join giveaway dari blog Nurinkhairi . Kalau uolls nak join juga boleh click banner ok. Giveaway nurinkhairi x SHAKLEE Collagen Powder - Menangi Penginapan Swiss Garden Resort

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded