Profile cover photo
Profile photo
ana adnau
6 followers -
Assalamualaikum. Saya Neng Roziana.
Assalamualaikum. Saya Neng Roziana.

6 followers
About
Posts

Post has attachment
Perbezaan ESP dan Soya Biasa
ESP vs Soya Biasa Sebagai seorang peminat soya, air soya ke..tempe ke..dan segala produk berasaskan soya pernah tak korang terpikir sama je ke semuanya atau lain. Yang tak kenal ESP mungkin anggap ia sama je. Dah nama soya kan..soya la jugak.Apo yang spesel...
Perbezaan ESP dan Soya Biasa
Perbezaan ESP dan Soya Biasa
adnanutrishoppe.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Lets Join Our ABFH Family
Assalamualaikum. Hi semua. Saya Neng Roziana, founder ABFH Team dan juga ADMIN page Adnanutrishoppe.blogspot.com ini, ingin mengajak sesiapa sahaja diluar sana untuk menyertai group kami yang super duper ohsem nih. Kenapa uolls harus pilih kami:   - Saya be...
Lets Join Our ABFH Family
Lets Join Our ABFH Family
adnanutrishoppe.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Trobek bowling dengan family hubby
Semalam dok clear kan pictures handphone ku jumpa balik pic ni. . Rindu pulak rasa nak main bowling lagi ramai-ramai.Ala bukan saya terer pun.Ke longkang juga selalu.Tapi ia sangat menyeronokkan dan yg best keluar peluh. . Back to few years ago masa saya bz...
Trobek bowling dengan family hubby
Trobek bowling dengan family hubby
adnanutrishoppe.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Macam mana nak tenang?
Alhamdulillah berkesempatan mendengar tazkirah pagi dari Prof Dr Muhaya seorang doktor perubatan yang sangat saya segani. . Hari ini topik yang dikupas tentang macam mana nak tenang? . Disentuh tentang kebergantungan kita pada Allah,amalan sedekah dan solat...
Macam mana nak tenang?
Macam mana nak tenang?
adnanutrishoppe.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Thanks customer ku.
Saya sharekan satu screen shot dari new customer yang dapat contact saya dari my existing customer. . Alhamdulillah closed deal Set Tenaga dengan dia walau kami first time berbicara.Katanya dulu dah pernah makan Set Kurus, tapi sejak dah jadi surirumah dia ...
Thanks customer ku.
Thanks customer ku.
adnanutrishoppe.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Jom shopping ke Head Office Shaklee
Anis tanya mama aritu, bila mama nak pergi cekeli (shaklee)? . agaknya dia dok belek-belek gambar dalam handphone ni ternampak gambar dia kat Home Office Shaklee tempohari. . Anis,Nina dan Kakak memang pantang tau kalau mama cakap nak ke Shaklee. Terus kata...
Jom shopping ke Head Office Shaklee
Jom shopping ke Head Office Shaklee
adnanutrishoppe.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Anda mencari side income untuk bantu keluarga?
Agen Insurans Agen Affiliate Dropship Stokis produk Agen Hartanah Berniaga pasar malam Buka Carboot MLM Skim piramid Baking/ Masak memasak Menjahit ...... Yang saya sebut di atas ini antara pelbagai pilihan ramai rakyat Malaysia untuk jana pendapatan tambah...
Add a comment...

Post has attachment
Ada apa dengan Set Penyusuan Ibu Shaklee
Jatuh cinta berkali-kali dengan dotdotdot???? Kemain jatuh cinta ya Neng? Siapa pulak dotdotdot itu. . Eh korang jangan gosip bukan-bukan tau. My love tu cik abang hensem ku sorang je. . Dotdotdot tu tak lain tak bukan dengan Set Penyusuan Ibu Shaklee lah. ...
Ada apa dengan Set Penyusuan Ibu Shaklee
Ada apa dengan Set Penyusuan Ibu Shaklee
adnanutrishoppe.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Azwa ShakleeEffect
Di suatu petang ketika kakak balik sekolah,terjerit-jerit dengar suara kakak memanggil. Kak Azwa:Mama..mama,kakak kan dapat jadi Penolong Ketua Kelas tau. Mama: Yeke kak. Tahniah .Galas tanggungjawab dengan baik tau. Kak Azwa: Baik Mama.Kakak nak jadi penga...
Azwa ShakleeEffect
Azwa ShakleeEffect
adnanutrishoppe.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Bangkit
Mengapa kita terjatuh? Agar kita belajar untuk bangkit dan berdiri. . Semua orang pernah menemui kegagalan Gagal dalam percintaan Gagal dalam pekerjaan Gagal dalam peperiksaan Pendek kata pelbagai seribu satu kegagalan. . Kegagalan pernah juga buat saya ras...
Bangkit
Bangkit
adnanutrishoppe.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded