Profile cover photo
Profile photo
Suzana Muhammad
4 followers
4 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Majlis Bacaan Yassin dan sambutan hari ibu
Assalmualaikum Malam jumaat lepas kejiranan telah set up date nak buat bacaan yassin dan sambutan hari ibu di rumah saya. Saya on saja sbb x semua jiran pernah datang ke rumah saya. Saya hya diminta providekan  venue and all menu's buat potluck. Tapi saya p...
Add a comment...

Post has attachment
Johor.... setelah sekian lama
Assalamualaikum tadi dah buat entry tp ntah cemana tertekan translate....habis di translate ke b.inggeris. So saya mula balik yer.... bersiaran di Pasir Gudang sbb follow mr Hubby kerja. Mr Anuar masih bertalk di dewan. Poli Jb.  Breakfast pg td di hotel yg...
Add a comment...

Post has attachment
Johor....setelah sekian lama
Assalamualaikum Bersiaran di Pasir Gudang Johor,follow En Anuar bekerja.  Sejujurnya bila husband saya suruh saya fly Penang ke KL then ikut dia ke JB , saya pun trus book ticket sbb dah terbayang boleh jpa Kak Ida my x roomate di Pasir Gudang.  skrg ni Mr ...
Add a comment...

Post has attachment
Time out cara kami.
Assalamualaikum (Ni cerita kelmarin). Bila anak2 bergaduh ja, pasti ibu n abah nya akan tension. Susah nak cari mak n ayah yang sgt tabah mendengar suara anak2 bergaduh.  Walaupun saya sering igtkan diri ini yg saya hanya akan dengar anak2 gaduh saat ini sa...
Add a comment...

Post has attachment
Pagi yang indah...Alhamdulillah
Assalamualaikum Syukur kepada Allah dipanjangkan usia. Dapat bernafas lagi di pagi ini. Sejuk Kulim lately. Buka jendela, tengok di luar, pemandangannya MasyaAllah, Subhanallah cantiknya...Indah ciptaan Allah untuk kita. Kulim cool pagi ini and lately ni la...
Add a comment...

Post has attachment
DIY side table
Assalamualaikum Sebenarnya dah nak write 1 post mengenai projek baru Mr Anuar n me last monday.  Its only took 1/2 day untuk accomplish the project.  Since dat evening both of us bertolak ke Putrajaya, so kita siapkan pagi sampai tengahari.  Tapi saya lupa ...
Add a comment...

Post has attachment
May Allah ease everything. aminnnn
Assalamualaikum Bersiaran di Putrajaya, JPA Atas urusan Mr Anuar. berdebar dan perasaan bercampur baur. Suka dan tidak bersilih ganti main di fikiran. Tidak meletakkan harapan yg tinggi, tapi sebarang kemungkinan pasti kena fikirkan. Setiap doa yg saya panj...
Add a comment...

Post has attachment
Note from kids...
Assalamualaikum Petang ni saya panggil ketiga2 anak lelaki saya keatas bilik tidur mereka dan minta mereka untuk tulis beberapa perkara. Saja nak mintak feedback jujur drpd mereka mengenai apa yang mereka ingin dan mahu daripada hidup yang nyata sebagai seb...
Add a comment...

Post has attachment
DIY store luar rumah.
Assalamualaikum semua Ni cerita lama....dah siap almost setahun.  Dulu pernah nak story pasai DIY store ni, tapi terlupa dek kesibukan bibik tak ada.  So skrg bibik dah ada, nak story jugak utk tatapan anak2 saya bila dah besar boleh baca dan rewind kembali...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded