Profile cover photo
Profile photo
penaberkala nuar
328 followers -
A founder of penaberkala.com. A lifestyle blogger based in KL who love to write about travel, food and infotainment. Just call me MoKA!
A founder of penaberkala.com. A lifestyle blogger based in KL who love to write about travel, food and infotainment. Just call me MoKA!

328 followers
About
penaberkala nuar's posts

Post has attachment

Post has attachment
AIRASIA X “FLY HIGH & GET REWARDED”
Setiap orang ada impian untuk travel ke seluruh dunia. Begitu juga dengan aku. Aku ada destinasi impian. Setakat hari ini, beberapa destinasi sudahpun berjaya ditawan. Antaranya Hatyai, Krabi, Pattaya, Phuket, Bali, Palembang, Aceh, Siem Reap, Phnom Penh, H...

Post has attachment
SATE TULANG SENAWANG
Siapa pernah makan sate tulang di Sate Tulang Senawang ? Ini kali ke-dua aku singgah makan di Sate Tulang Senawang. First time singgah sini dengan team   +Projek Travel   beberapa tahun lepas. Dan tahun ni, lagi sekali singgah makan sate tulang dengan doran...

Post has attachment
JUS LUTOX DNARS : KHASIAT SEMULAJADI UNTUK KESIHATAN
Baru-baru ini, aku ada share tentang Jus Lutox Dnars . Ramai juga rupa-rupanya yang baru tahu kewujudan Jus Lutox Dnars di pasaran. Aku pun, baru first time cuba minum Jus Lutox. Rasanya masam-masam manis. Sedap! Time cuti balik raya hari tu, sempat bagi tr...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
MENANG DUIT RAYA DARI JUS LUTOX DNARS
Malam-malam raya ni, semua orang dah excited. Ada yang duk bakar lemang, buat ketupat, buat kuih raya, dan macam-macam lagi persiapan. Aku pun dah excited ni,  duk susun duit raya untuk anak-anak buah. Hah,  duk cerita pasal duit raya ni, aku ada berita bai...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded