Profile cover photo
Profile photo
Ice Challenge 2014
10 followers -
ice challenge, wim hoff, thialf, heerenveen, ontbering
ice challenge, wim hoff, thialf, heerenveen, ontbering

10 followers
About
Posts

Post has attachment
Spiegeltje spiegeltje aan de wand...

Eén van de leukste dingen van vorig jaar (naast het neerzetten van de Guinness Book of Records notering natuurlijk) waren de mensen die in te gekke outfits kwamen om over het ijs te lopen. Dames in bikini’s, mannen in korte broek en weer anderen in een konijnenpak. Dat vonden we zo “cool” dat we er dit jaar een wedstrijd van hebben gemaakt.

Bedenk alvast hoe je verkleed gaat en deel een foto van je spetterende outfit op onze facebook-pagina! Van al deze inzendingen selecteren wij de leukste tien outfits en deze deelnemers krijgen hun inschrijfgeld van ons terug.

Daarnaast willen we op 28 maart ook de állerleukste verkleding van die dag belonen. Er staat voor de meest gekke, bijzondere, extravagante of gewaagde outfit daarom een speciale verrassing te wachten!

Kijk voor de spelregels op www.icechallenge.nl en doe mee!

Post has attachment
Wil je je grenzen verder verleggen? Laat je dan extra trainen door The Iceman Wim Hof zelf in een van zijn workshops! Wij mogen een plekje weggeven(ter waarde van € 149,-). 

Deze workshop wordt, naast de boeken en de Meditatie Hoodie, verloot onder alle deelnemers van The Ice Challenge 2014 op 28 maart in Thialf. Wil jij kans maken om door Wim Hof persoonlijk getraind te worden? Wacht dan niet langer en schrijf je meteen in! 

Kijk op www.icechallenge.nl voor meer informatie over deze prijs.
Photo

Post has attachment
Meedoen met The Ice Challenge 2014 wordt steeds interessanter! Naast de boeken die we gisteren al konden vermelden, hebben we nog een leuke prijs om te verloten; Een originele en exclusieve Innerfire Meditatie Hoodie.

Wil jij kans maken op deze Hoodie (waar er maar 100 van gemaakt worden!)? Schrijf je dan snel in als deelnemer van The Ice Challenge 2014 via www.icechallenge.nl en doe mee in de loting!

Post has attachment
Win Wim Hof’s nieuwste boek!

We verloten 3 gesigneerde exemplaren van het nieuwste boek van Wim Hof “Klimmen in Stilte”. Alle deelnemers maken kans op deze mooie prijs!

Wim Hof heeft zich verdiept in diverse yoga- en spirituele tradities en gebruikt deze inzichten en verworvenheden in zijn dagelijkse leven. Een deel van zijn leven besteedt hij aan klimmen in rotsen of in bomen. In dit boek beschrijft hij in diverse korte verhalen verschillende klim- en levenservaringen.

Schrijf je in voor The Ice Challenge 2014 en wie weet heb jij dit boek binnenkort in handen!

Post has attachment
Had je eigenlijk nog geen genoeg van Carnaval? Kom de 28e gerust in je konijnenpak naar de Friesland Post Ice Challenge! 
Meld je snel aan op www.icechallenge.nl
Photo

Post has attachment
Wist je dat…
- door te trillen de spieren tot wel vier keer zoveel warmte kunnen leveren als in rust? 
- Wim Hof helemaal niet hoeft te rillen en bibberen om warm te blijven?
- Wim Hof door zijn ademhalingsoefeningen meer Cortisol aanmaakt (Dat is een hormoon die de ontstekingslichamen in het bloed onderdrukt.)
- die ademhalingsoefening ook heel effectief is om meer energie te krijgen?
- je door de juiste training en oefeningen het lichaam sterker en weerbaarder maakt tegen ziektes?

Kortom, genoeg voordelen om kennis te maken met Wim Hof. Doe mee! www.icechallenge.nl 

Post has attachment
The Ice Challenge 2014 is voor jong en oud, uw kroost kan dus ook meelopen! Wat is er voor de kleintjes nou leuker dan ijspret?!
Photo

Post has attachment
Deelnemers aan The Friesland Post Ice Challenge 2014 steunen automatisch de Wim Hof Stichting; wij doneren per deelnemer € 2,- aan deze stichting.

Dat Wim Hof iets bijzonders kan, dan zien we allemaal wel in. Maar om verder te onderzoeken en om aan te tonen dat de mens in staat is om fysiologisch controle op het immuunsysteem uit te oefenen (als aanvulling op gebruik van medicatie), is de Wim Hof Stichting in het leven geroepen. Deze stichting werft fondsen voor wetenschappelijk onderzoek en wil wetenschappelijk bewezen methoden ontwikkelen om te vechten tegen auto-immuun- en infectieziekten.

Wil jij je steentje bijdragen? Schrijf je dan meteen in op:

Post has attachment
Door mee te doen aan The Ice Challenge 2014 verbeter je je concentratievermogen en doelgerichtheid. Schrijf je vandaag nog in! 

Post has attachment
Ga je liever niet alleen het ijs op? Meld je dan aan met een groep vrienden! Deze vijf bikkels deden vorig jaar mee. Ze waren zo stoer om niet alleen hun sokken uit te trekken!

Ben of ken jij één van deze mannen? Laat het ons weten! We nodigen ze graag nog eens uit voor editie 2014!
Photo
Wait while more posts are being loaded