Profile cover photo
Profile photo
Sue Sopian
349 followers -
Bicaralah dari hati, pasti akan turun ke hati jua..
Bicaralah dari hati, pasti akan turun ke hati jua..

349 followers
About
Posts

Post is pinned.Post has attachment
Wefie Raya Bersama Jus Hidayah Gold dan Menang RM10000 Gold Bar!
Assalamualaikum. Hai. Selamat Hari Raya!!! Okeh.. Siapa yang suka selfie, wefie bagai tu, meh sini nak bagi chance kat korang menang hadiah best ni.  Tengok tajuk tu tak teruja ke? >.< Korang kan rajin wefie.. Gambar-gambar raya tu mesti banyak kan? Dari di...
Add a comment...

Post has attachment
Jus Hidayah Gold adalah minuman kesihatan bermutu tinggi dan menggabungkan 23 jenis herba yang memberi kebaikan dan kesan berganda untuk lebih sihat dan kekal cantik.

Produk yang tidak perlu diperkenalkan lagi ini turut dapat membantu pelbagai masalah kesihatan. Tidak terhad kepada penyakit ringan sahaja, Jus Hidayah Gold juga dapat mengatasi penyakit serius atau kronik seperti penyakit kanser, diabetes, darah tinggi, gout, SLE (systemic lupus erythematous), angin ahmar, migraine, buasir, denggi, masalah usus (gastik atau sembelit) dan sebagainya.

Bukan sahaja boleh gunakan Jus Hidayah untuk sihat je. Boleh juga rebut peluang untuk sertai peraduan Wefie Raya Jus Hidayah Gold dan menang RM10K.

Boleh baca syarat penyertaan di sini : http://www.suesopian.com/2018/06/wefie-raya-bersama-jus-hidayah-gold-dan.html
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Buffet Ramadhan 2018 - Laman Kayangan Shah Alam
Assalamualaikum. Hi semua! Alhamdulillah.. Sudah masuk hari kedua Ramadhan hari ini. Selamat berpuasa ya semua.. Masih tercari-cari tempat berbuka Ramadhan kali ini? Ok.. Sue hendak perkenalkan salah satu tempat berbuka yang pastinya memikat hati para pengu...
Add a comment...

Post has attachment
Selamat Hari Jadi Suami & Ibu
Assalamualaikum. Hari ke 35 berpantang.  Hari ke 4 ramadhan. Tapi pulang ke KKB untuk menyambut hari ulangtahun kelahiran Mama Sue dan Mr. Akoy sebenarnya. Ni semua plan si Adik Sue la ni.. Tu yang dia ajak balik KKB juga. Mr. Akoy punya birthday dah lepas ...
Add a comment...

Post has attachment
Salam Ramadhan 2018
Assalamualaikum. Salam Ramadhan buat semua rakan-rakan dan pembaca blog ini. Semoga Ibadah ini dapat dijalankan dengan sempurna. InshaAllah.. Sabda Rasulullah s.a.w yang bermaksud: " Sesungguhnya telah datang kepadamu bulan Ramadhan ( dengan kelebihan yang ...
Salam Ramadhan 2018
Salam Ramadhan 2018
suesopian.com
Add a comment...

Post has attachment
Pilihanraya Umum Ke 14
Assalamualaikum. Selamat mengundi buat rakyat Malaysia! Pilihan di tangan anda demi masa depan negara. >.< PRU 14 kali ini Sue tak dapat balik untuk mengundi sebab masih dalam tempoh berpantang dan juga jauh. Makanya habis pantang nanti Sue nak tukar alamat...
Add a comment...

Post has attachment
Baby Terbelit Dengan Tali Pusat
Assalamualaikum. Hi readers! Penafian  : Entri ini adalah entri backdated. Mami Sue Sopian sedang berusaha untuk update semula entri lama-lama mengikut urutan. Mohon beri sokongan ya! Thanks. >.< 5.30 pagi Isnin, 16 April 2018 Ketika bangun daripada tidur p...
Add a comment...

Post has attachment
Persiapan Rumah Sebelum Bersalin
Assalamualaikum. Hai readers! Hari Sabtu macam ni Sue tak ke mana sebab Mama dan Abah datang dengan adik dan adik ipar juga.. Hantar anak-anak Sue balik ke sini lepas seminggu Atok mereka ambil minggu lepas bawa balik ke KKB. Dah alang-alang Mama dan Abah a...
Add a comment...

Post has attachment
Pregnancy Check Up Week 36
Assalamualaikum. Hai. Alhamdulillah.  Syukur. Sudah masuk minggu yang ke-36. Tidak lama je lagi.. Debaran kian terasa. Moga kali ini segalanya dipermudahkan.. Mudah-mudahan InshaaAllah.. Korang pun tolong doakan sama ye.. >.< Check up minggu ke-36 ni Sue bu...
Add a comment...

Post has attachment
Ophthalmologist Consultant, KPJ Shah Alam
Assalamualaikum. Hai. Dalam 2-3 minggu ni, Mr. Akoy ada mengadu yang mata dia macam ada masalah. Langsung tak boleh nak fokus pada kerja. Tulisan jadi blur. Lagipun kerja Mr. Akoy lebih kepada menggunakan komputer, so mungkin matanya letih menghadap skrin k...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded