Profile cover photo
Profile photo
nurdiana azmi
29 followers
29 followers
About
Posts

Post has attachment
Sunway lagoon 1day pass budget RM88/pax
Hi, ni Bunga nak review sikit pasal sunway lagoon. Isnin yang lepas Bunga sekeluarga ke sunway lagoon gara gara anak bujang Bunga yang nak sangat ke nickelodeon lagoon. Apa yang Bunga just nak bagitau, percutian waterpark ni memang berbaloi dan seronok. Baw...
Sunway lagoon 1day pass budget RM88/pax
Sunway lagoon 1day pass budget RM88/pax
bungaseridiari.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Sunway lagoon 1day pass budget RM88/pax
Hi, ni Bunga nak review sikit pasal sunway lagoon. Isnin yang lepas Bunga sekeluarga ke sunway lagoon gara gara anak bujang Bunga yang nak sangat ke nickelodeon lagoon. Apa yang Bunga just nak bagitau, percutian waterpark ni memang berbaloi dan seronok. Baw...
Sunway lagoon 1day pass budget RM88/pax
Sunway lagoon 1day pass budget RM88/pax
bungaseridiari.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Karipap rangup telur
Karipap rangup telur
Karipap rangup telur
bungaseridiari.blogspot.my
Add a comment...


Jom cuba
Add a comment...

Post has attachment
Karipap rangup telur
Hi uols, lama tak tulis blog. Hari ini Bunga nak kongsikan resepi karipap rangup telur yg tersangat la mudah. kalau uols ikut cara Bunga ni, Bunga gerenti kulit karipap uols tu mesti rangup!! Mesti mak mertua puji. Jom kita terus tengok resepi, RESEPI KARIP...
Karipap rangup telur
Karipap rangup telur
bungaseridiari.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Primaland Port Dickson: Aktiviti yang ada
Sebelum ni, Bunga ada cerita kolam2 yang ada di Primaland Port Dickson. Masa Bunga datang sini, abang2 yang keje kat situ ada buat aktiviti sikit dengan pengunjung2 yang datang. Sambil2 mandi, ada la aktiviti lain yang boleh join. Antaranya, dorg ada buat m...
Add a comment...

Post has attachment
Makan budget Prot Dickson
Makan budget Prot Dickson
bungaseridiari.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Makan budget Prot Dickson
Nak makan budget di Port Dickson? kat sini la tempat ye! SITI MAISARA TOMYAM Kedai ni sebenarnya cam kedai lot2 kecik tu je. Tapi boleh la, pada sesiapa nak makan seafood budget tu, kedai ni just nice! Memang berbaloi. Dengan harga Rm50 je dapat makan nasi ...
Makan budget Prot Dickson
Makan budget Prot Dickson
bungaseridiari.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Cuti cuti: Primaland Port Dickson
Cuti cuti: Primaland Port Dickson
bungaseridiari.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded