Profile

Cover photo
nur farhanah Wahid
Worked at university sains malaysia
Attended university science malaysia
Lives in segamat johor
30 followers|157,368 views
AboutPostsPhotosVideos

Stream

nur farhanah Wahid

Shared publicly  - 
 
tambah modal
 ·  Translate
1
Add a comment...

nur farhanah Wahid

Shared publicly  - 
 
Bismillahirrahmanirrahim skh kul 1.33 am 22/3/2014 di blik ,bukit siput segamat tadi terjadi satu aku punxtau ni salah faham ke ape ke hahahah n im hoping he's not reading my blog anymore ni serius Aku berkawan ikhls.. Demi A...
1
Add a comment...

nur farhanah Wahid

Shared publicly  - 
 
Salam semua huhuhu skg da boleh panggil aku miss ANA sebab aku da bertunang ...yeay alhmdulillah ke hadrat ilahi akhirnya dengan ketentuan yang ESA aku da jd separuh milik orang (belum sah lg milik orang ) Pelbagai dugaan n c...
1
Add a comment...

nur farhanah Wahid

Shared publicly  - 
 
salam hye aku pun x tau blog ni da memang macam diari aku hahaha harini 31 dec 2013 esom bakal menyusul tahun 2014 yeay Alhamdulillah ALLAH pnjangkn umur aku untuk bersujud kepadaNYA Aku skg dalam mood exam week tapi macam2 t...
1
Add a comment...

nur farhanah Wahid

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
gemoknye hero no.. msti dy sihat mase owner dy bela :(
2
Add a comment...

nur farhanah Wahid

Shared publicly  - 
 
Salam wahai diariku. da lama aku tak menulis.. tapi kali ni aku terdetik nak menulis sebab terasa berat sgt hati ni rase.. Kadang2 aku rasa mcm masa aku bukan milik aku pun~ ok la. sng cerita mcm ni bermula j aku smester pert...
1
Add a comment...
Have her in circles
30 people
izzuddin sharif's profile photo
NURWAHYUNA NASAHARUDIN (yuna)'s profile photo
taufiq hidayat's profile photo
Penyu Belimbing's profile photo
Zainor Ridzuan's profile photo
aslah kamaruddin's profile photo
Najmi Muhammad's profile photo
Kannan nair sadasivan pillai's profile photo
fatin ayuni's profile photo

nur farhanah Wahid

Shared publicly  - 
 
TOPUP
 ·  Translate
Utama Ingin menjalankan bisnes topup? Bisnes topup bukan sekadar menjual topup. Tapi menjalankan perniagaan dengan membina rangkaian agen anda sendiri. Kami menawarkan kepada anda pakej Reseller/Dealer yang mana keuntun...
1
Add a comment...

nur farhanah Wahid

Shared publicly  - 
 
Salam now is 1:08 am kat umah kat dapuq kat bwh kipas kat ataih kerusi Esok bakal aku balik kelantan di sebabkan beberapa peristiwa telah berlaku so tunang kecayangan ni risau la aku lik sorang huhuhuhu alhmdulillah.da jejak ...
1
Add a comment...

nur farhanah Wahid

Shared publicly  - 
 
hye harini 3/1/2014 yeay da msuk thun baru ni isnyaALLAH 1/2/2014 ni aku tunang yeay tapiiiiiiiiiii 18/1-20/1 aku ade organize satu projek bsau dengan UM alhamdulillah moga d permudahkan amin!!! aku saje nk menulis tadi aku b...
1
Add a comment...

nur farhanah Wahid

commented on a video on YouTube.
Shared publicly  - 
 
comelnyee hro
1
Add a comment...

nur farhanah Wahid

Shared publicly  - 
 
salam hai ok aku da lama x berblog ni aku da nak melangkah ke alam baru *clap2 ana* heheheh insyaALLAH aku akn tunang bulan feb ni..aminnnnn insyaALLAH kat sni aku nk cite berita heppy sikit+sedih sikit heppy aku knal zam ni ...
1
Add a comment...

nur farhanah Wahid

Shared publicly  - 
 
huhuhuhu
salam sume..hai hai hai... skg aku kembali as stdunt 1st year in degree of medical radiation.. i never tought that this thing will make me faced back the bio term n a lots more hu4. ok la.bukan nak ce...
1
Add a comment...
People
Have her in circles
30 people
izzuddin sharif's profile photo
NURWAHYUNA NASAHARUDIN (yuna)'s profile photo
taufiq hidayat's profile photo
Penyu Belimbing's profile photo
Zainor Ridzuan's profile photo
aslah kamaruddin's profile photo
Najmi Muhammad's profile photo
Kannan nair sadasivan pillai's profile photo
fatin ayuni's profile photo
Education
  • university science malaysia
    2012
Basic Information
Gender
Female
Work
Employment
  • university sains malaysia
    student
Places
Map of the places this user has livedMap of the places this user has livedMap of the places this user has lived
Currently
segamat johor
Links