Profile cover photo
Profile photo
bell carberry
About
Posts

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
HaMpA
Hi, ASSALAMUALAIKUM.. Okey mcm tajuk kat ats adalah HAMPA.. Apa yg aku hampa sangt ni? Any idea? Okey story die bermula di SMK JELAPANG JAYA. Aku rapat ngan sorang minah ni tpi bukn aku la kwn bek nya.. Ramai org seng rapat dengan die n die sngt mesra.. Die...
HaMpA
HaMpA
sibudakchabi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Photo
Add a comment...

Post has attachment
LOST! :"(
WORST DAY EVER!!! Kesian at aku lahh, hp aku NOTE 2 hilang.. gila nak nangis gua ckp! So,story die mcm ni taw ... aku baru blek dari kelas n straight to pergi keja la.. I rushing like hell coz mak tiri da bising "perkeja situ" coz da late about 20 minit.. I...
LOST! :"(
LOST! :"(
sibudakchabi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
lai laiii.. terjah dlu
Ⓢⓘⓢ Ⓒⓗⓐⓑⓘ ♥❀♥
Ⓢⓘⓢ Ⓒⓗⓐⓑⓘ ♥❀♥
sibudakchabi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Perbezaan
Hello,hello! Miss me? Hahaha.. sakai much.. :* oke.. ada story morry di sini.. Semalam bell bru beli pakej interenet RM40 sebulan unlimited taw weyhhh.. JELLY.COM x?hahahha... Ummm, da ad internet ni xnak lak tido asik degan lappy jer.. amik kaw smpai 5pagi...
Add a comment...

Post has attachment
**
Happy new yearr woiii.. Hahahaa.. Harini ramai gila pelanggan beli KFC.. Xda tempat lain ke weyhh? Bikin ribut n pusing sahaja.. Mentang2 gaji n New Year time. :3 grrr, fais n wan sudah meninggalkan KFC kami.. Aku sedeh la jgak.. bru jer die blek da terpang...
Ⓢⓘⓢ Ⓒⓗⓐⓑⓘ ♥❀♥
Ⓢⓘⓢ Ⓒⓗⓐⓑⓘ ♥❀♥
sibudakchabi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Tired =,=
Tired =,=
sibudakchabi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded