9
1
Георги Бузов's profile photoСашо Стонса Георгиев's profile photo
4 comments
 
Тези хорица  от Банско и Разлог са за толкова заблудени, че направо са за оплакване. Те не могат да разберат, че двамата кметове - този на Банско и втория на Разлог, просто искат до изтичането на мандата им, да намажат яко на филията, защото след като ще си идат, това няма как да стане.
Пирин, в района на ски-пистите, е жалка за гледане картина - изрязани дървете, ограмни свлачища, бетон. Ето защо питам:
1.  Защо вестникът ви не вземе да провери на колко души реално ски-пистите в Банско дават хляб. Ще ви кажа - на не повече от 150.
2.  Защо не вземете  да проверите какви данъци са били внесени в бюджета  от фирма ЮЛЕН за изминалия ски сезон 2012-2013? Ще се хванете за главата, като видите колко "голяма" е сумата.
3.  Къде другаде по света, за ски-картата ти взимат депозит от 10 лева и за какво ти взимат въпросния депозит, освен за едно - да върнеш картата, за да може  да се активира отново и отново - т.е. елегантен начин да се укрият приходите, които е донесла тя на собствениците и.
4. Сметнете броя на ползвалите лифта в Банско и умножете тази цифра по 50 лв. - цената на картата, и ще видите кой защо иска да има нови писти в Пирин.
Translate
 
НАПИСАНО ОТ МЕН, НО ...НЕ ГО ДАВАТ ВЕЧЕ !?Копирано от standartnews.com  Копирано от standartnews.com 
...БЛОКАЖЪТ ЗА СПРАВЕДЛИВО СЪДОПРОИЗВОДСТВО Е ОСИГУРЕН ОТ...ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА В...БЪЛГАРСКИЯ ПРОДАЖЕН И УНИЖАВАЩ НИ ПАРЛАМЕНТ, ЗАЕДНО С УСЛУЖЛИВО-КОРУМПИРАНИ СЛУЖИТЕЛИ И В М.В.Р. ( 2 и 9 РПУ в мои РЕГИСТРИРАНИ ОБИРИ, ПРЕОБРАЗУВАНИ В 2 ДЕЛА-Н.О.Х.Д.С РАЗЛИЧНИ № ,ПОВЛЯКЛИ ПОРАДИ ОТВОД ЗА СЪМНЕНИЕ В КОРУПЦИЯ И...ТРЕТО, В КОЕТО СТАНАХ...ОБВИНЯЕМ - ЗА УЖ "ПОДПРАВЯНЕ НА ДОКУМЕНТ" , КЪДЕТО МАЙ ЩЕ МЕ...НАКАЗВАТ , ЧЕ СЪМ ЗАЯВИЛ ЯСНО УБЕЖДЕНИЕТО МИ-ДОВЕЛО МЕ ДО ДНЕШНОТО МИ ДИСКРИМИНИРАНО-ГЕНОЦИДИЗИРАНО ПОЛОЖЕНИЕ-Е-Е-Е !!!
Translate
 
Споделям напълно казаното, но си задавам въпроса -дали онази приказка : "кучетата си лаят, но керванът си върви" не е актуална и към момента?
Моля изпратете сигнал до НАП! Дано някой му обърне  внимание! 
Translate
Translate
Add a comment...