Profile cover photo
Profile photo
Dierenkliniek Dijkshoorn Zeist
5 followers
5 followers
About
Dierenkliniek Dijkshoorn Zeist's posts

Post has attachment
Teken zijn gevaarlijk; pas op voor de ziekte van Lyme!

U heeft vast wel eens gehoord van de ziekte van Lyme. Deze ziekte wordt veroorzaakt door de Borrelia-bacterie, die wordt overgebracht door teken. Hoe gaat dit in zijn werk? De Borrelia-bacterie komt in ons land vooral voor bij herten, zwijnen en reeën. Zodra een teek zich voedt op een geïnfecteerd dier, raakt de teek zelf besmet. Wordt u vervolgens door zo’n besmette teek gebeten, dan raakt u ook besmet. Het RIVM telde in 2014 maar liefst 25.000 mensen die besmet waren met de Borrelia-bacterie, veroorzaakt door tekenbeten!

De Borrelia bacterie kan via besmette teken ook worden overgebracht naar honden, katten, konijnen, reptielen, knaagdieren, vogels en egels. Indien uw huisdier door een besmette teek wordt gebeten, is de besmetting met de Borrelia-bacterie een feit. Dit betekent niet dat al deze dieren de ziekte van Lyme zullen krijgen. Honden en in zelden gevallen katten kunnen de ziekte van Lyme ontwikkelen. Het is goed u te realiseren dat uw hond of kat vaak op plekken komt waar veel teken leven. Uw huisdier kan dus snel een tekenbeet oplopen!

https://dijkshoorn.bestedierenartsen.nl/nieuws/teken-zijn-gevaarlijk-pas-op-voor-de-ziekte-van-lyme1/
Photo

Post has attachment
Beste Dierenartsen beschikt over een eigen voedingslijn, de Beste Dierenartsen Voeding.

https://dijkshoorn.bestedierenartsen.nl/o …/huismerk-voeding/
Photo

Post has attachment
Preventieve zorg!

De urinescreening is een voorbeeld van preventieve zorg. Hiermee krijgen we een beeld van de nierfunctie, de leverfunctie, de urinewegen en eventuele blaasproblemen. Door het tijdig opsporen van problemen kunnen ziekten worden voorkomen of de kans op herstel worden vergroot.

Is een urinescreening voor uw huisdier verstandig?
Doe de test; https://dijkshoorn.bestedierenartsen.nl/…/een-urinescreenin…
Tot en met eind mei 2017 bieden wij de urinescreening voor uw huisdier aan voor de actieprijs van € 9,95.
Photo

Post has attachment
Het Zorgplan van Beste Dierenartsen!

Ook u wilt graag de beste zorg voor uw maatje. Helaas brengt zorg kosten met zich mee, vaak onvoorziene kosten. Daarom heeft Beste Dierenartsen het Zorgplan voor u samengesteld. Met dit Zorgplan heeft u gegarandeerd de beste preventieve zorg voor uw huisdier.

Hoe werkt het?
Het Zorgplan biedt u de mogelijkheid een abonnement af te sluiten voor uw hond, kat of konijn. Dit abonnement bevat preventieve zorg voor een heel jaar. Over de vaccinaties, gezondheidchecks, het ontvlooien en ontwormen hoeft u zich geen zorgen meer te maken. De producten liggen tijdig klaar in onze kliniek of worden op uw verzoek thuisbezorgd. Bovendien ontvangt u met het Zorgplan korting op onze diensten en in onze webshop.

Het voedingsabonnement
Het Zorgplan kan eenvoudig worden uitgebreid met een voedingsabonnement. Samen met Beste Dierenartsen wordt de beste voeding voor uw huisdier geselecteerd. En is de voeding op, dan ligt de nieuwe voeding alweer klaar in onze kliniek of het is al thuisbezorgd.

Het Zorgplan op maat
Bij Beste Dierenartsen kunt u terecht voor het Zorgplan op maat. Samen kijken wij naar het beste plan voor uw huisdier(en). Wij geven u advies op maat en informeren u over de mogelijkheden en de kosten. Voor vragen en/of informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via 030 69 54 264.
Photo

Post has attachment
Preventieve zorg voor uw huisdier!

Via een urinescreening krijgt u een beeld van de nierfunctie, leverfuncie, urinewegen en mogelijke blaasproblemen van uw huisdier.

Waarom vinden we preventieve zorg belangrijk?
Om tijdig problemen op te sporen en om daarmee ziekten te voorkomen of de kansen op herstel te vergroten.

Tot en met 30 april 2017 bieden wij de urinescreening aan voor € 9,95 (voor hond, kat of konijn). Voor deze screening dient u de urine van uw huisdier op te vangen en naar onze praktijk te brengen. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.


Photo

Post has attachment
Photo

Post has attachment
Gillmore weer de oude!
Gillmore, de intelligente Border Terriër uit Eerbeek werd steeds dover. Uit onderzoek bleek dat Gillmore een ontsteking had van de gehoorgang en het trommelvlies. Na een intensieve behandeling van de ontsteking kon de hond weer goed horen.
Het baasje van Gillmore verraste drs. Nico Dijkshoorn met een mooi kistje wijn.
Photo

Post has attachment
De maand februari is gebitsmaand, gratis gebitscontrole!

Deze maand wordt extra aandacht gevraagd voor de gebitsverzorging van onze huisdieren. Maar liefst 80% van de honden ouder dan 3 jaar heeft gebitsproblemen. Dat is een behoorlijk percentage en de problemen worden niet altijd opgemerkt.

Omdat het voor de eigenaar niet altijd merkbaar is dat een huisdier kiespijn heeft voeren wij gratis een gebitsinspectie uit! Wij hebben iedere dag ruimte voor een aantal gebitscontroles. Vol = vol!

Voor vragen en/of informatie bent u van harte welkom in onze praktijk maar kunt u ook telefonisch contact opnemen via 030 69 54 264.
Photo

Post has attachment
15% Korting op het gehele assortiment in onze webshop! Actie verlengd t/m 31-01-2017!

In onze webshop vindt u een ruim assortiment voor dieren, ook voor uw senior dier. Volop keuze! Gebruik wel de actiecode BDA906 dijkshoorn.bestedierenartsen.nl/webshop/ .
Photo

Post has attachment
De medewerkers van dierenkliniek Dijkshoorn wensen u fijne Kerstdagen en een voorspoedig Nieuw Jaar 2017!
Photo
Wait while more posts are being loaded