Profile cover photo
Profile photo
Dierenkliniek Dijkshoorn Zeist
5 followers
5 followers
About
Posts

Post has attachment
De aankomende dagen krijgen we hoge temperaturen!
Laat met deze tropische temperaturen uw hond NIET achter in de auto!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Code geel vandaag (KNMI). Onze dieren verdienen extra aandacht. Niet elke hond of kat is bestand tegen deze lage temperaturen. Denkt u ook aan de vogels?
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Zaterdag 7 oktober 2017 is het de Landelijke Open Dag Dierenartsen; 'Binnen bij de dierenarts"!

Op 7 oktober bieden wij u een kijkje achter de schermen.
Het hele team van Dierenkliniek Dijkshoorn biedt u dan graag een kijkje achter de schermen en geeft u een indruk over de behandeling en diagnostiek bij huisdieren. Daar komt veel bij kijken: een nauwkeurig klinisch onderzoek, laboratorium onderzoek, exact uitgevoerd röntgen- en echografisch onderzoek, anesthesie en succesvol uitgevoerde operaties.

U kunt die dag door de praktijk lopen waar we u laten zien wat de bewaking tijdens de anesthesie inhoudt en hoe o.a. het doofheidonderzoek en echografisch onderzoek in zijn werk gaat.

Daarnaast kunt u een kijkje nemen in de dierenambulance, kennismaken met het Dierenuitvaartcentrum uit IJsselstein en kunt u naar verschillende demonstraties en/of voorlichtingen zoals:
• Een EHBO-workshop die drs. Loen Hofkes geeft.
• Een voorlichting over Vuurwerkangst die drs. Lisanne Verhaag geeft.
• Een voorlichting van professor Hazewinkel over het belang van
goede ‘voeding in de groeifase’ en over ‘kreupelheid’.
• Een voorlichting van drs. Nico Dijkshoorn over ‘dermatologie’.

De Open Dag start 's-middags om 13.00 uur. Ook kinderen zijn welkom met hun knuffeldier. Iedere bezoeker ontvangt een kleine verrassing van ons.

Komt u ook?
Vermeldt u dan alvast in het evenement dat u gaat >> goo.gl/X3zDN1.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Zaterdag 7 oktober 2017 is het Open Dag bij Dijkshoorn dierenartsen!

Een kijkje achter de schermen.
Het hele team van Dierenkliniek Dijkshoorn biedt u dan graag een kijkje achter de schermen en geeft u een indruk over de diagnostiek en behandeling bij huisdieren. Daar komt veel bij kijken: een nauwkeurig klinisch onderzoek, laboratorium onderzoek, exact uitgevoerd röntgen- en echografisch onderzoek, anesthesie en succesvol uitgevoerde operaties.

Komt u ook naar onze Open Dag?

Meld u dan z.s.m. aan in ons evenement Zaterdag 7 oktober 2017 Landelijke Open Dag dierenartsen. >> goo.gl/X3zDN1
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Zaterdag 7 oktober 2017 is het de Landelijke Open Dag Dierenartsen; 'Binnen bij de dierenarts"!

Tijdens deze dag bieden wij u een kijkje achter de schermen. Wij willen u graag een indruk geven van wat een dierenarts zoal doet om een huisdier weer gezond te maken. En, u ontvangt een kleine verrassing van ons.
De Open Dag start 's-middags om 13.00 uur. Tussen 13.00 uur en 16.00 uur worden rondleidingen gegeven. Ook kinderen zijn welkom met hun knuffeldier. Tot ziens op zaterdag 7 oktober!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Voedongsconsult.
Bij ons kunt u ook terecht voor een voedingsconsult voor uw huisdier. Wij kunnen u adviseren welke voeding precies bij uw huisdier past. U kunt de voeding dan aanschaffen in onze kliniek of in onze webshop. U ontvangt u in onze webshop tot 31 augustus 15% korting op alle Voeding & Snacks bij gebruik van de actiecode BDA407!
https://dijkshoorn.bestedierenartsen.nl/webshop/
Add a comment...

Post has attachment
Beste Dierenartsen Voeding!
Wij beschikken over een eigen voedingslijn, de Beste Dierenartsen Voeding. Een complete lijn voedingsproducten van hoge kwaliteit, volledig uitgebalanceerd en samengesteld volgens een vaste formule.

https://dijkshoorn.bestedierenartsen.nl/nieuws/beste-dierenartsen-voeding-al-het-goede-voor-uw-hond-en-kat/
Add a comment...

Post has attachment
Teken zijn gevaarlijk; pas op voor de ziekte van Lyme!

U heeft vast wel eens gehoord van de ziekte van Lyme. Deze ziekte wordt veroorzaakt door de Borrelia-bacterie, die wordt overgebracht door teken. Hoe gaat dit in zijn werk? De Borrelia-bacterie komt in ons land vooral voor bij herten, zwijnen en reeën. Zodra een teek zich voedt op een geïnfecteerd dier, raakt de teek zelf besmet. Wordt u vervolgens door zo’n besmette teek gebeten, dan raakt u ook besmet. Het RIVM telde in 2014 maar liefst 25.000 mensen die besmet waren met de Borrelia-bacterie, veroorzaakt door tekenbeten!

De Borrelia bacterie kan via besmette teken ook worden overgebracht naar honden, katten, konijnen, reptielen, knaagdieren, vogels en egels. Indien uw huisdier door een besmette teek wordt gebeten, is de besmetting met de Borrelia-bacterie een feit. Dit betekent niet dat al deze dieren de ziekte van Lyme zullen krijgen. Honden en in zelden gevallen katten kunnen de ziekte van Lyme ontwikkelen. Het is goed u te realiseren dat uw hond of kat vaak op plekken komt waar veel teken leven. Uw huisdier kan dus snel een tekenbeet oplopen!

https://dijkshoorn.bestedierenartsen.nl/nieuws/teken-zijn-gevaarlijk-pas-op-voor-de-ziekte-van-lyme1/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Beste Dierenartsen beschikt over een eigen voedingslijn, de Beste Dierenartsen Voeding.

https://dijkshoorn.bestedierenartsen.nl/o …/huismerk-voeding/
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Preventieve zorg!

De urinescreening is een voorbeeld van preventieve zorg. Hiermee krijgen we een beeld van de nierfunctie, de leverfunctie, de urinewegen en eventuele blaasproblemen. Door het tijdig opsporen van problemen kunnen ziekten worden voorkomen of de kans op herstel worden vergroot.

Is een urinescreening voor uw huisdier verstandig?
Doe de test; https://dijkshoorn.bestedierenartsen.nl/…/een-urinescreenin…
Tot en met eind mei 2017 bieden wij de urinescreening voor uw huisdier aan voor de actieprijs van € 9,95.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded