Profile cover photo
Profile photo
Sharifah Khadijah (Cikpah shaklee)
112 followers -
Shaklee Independent Distributor
Shaklee Independent Distributor

112 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Interviewed by wanita hari ini team...
Photo
Photo
4/24/17
2 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment
For my further info
Add a comment...

Post has shared content
Saya pagi dua kali breakfast,ade carbo,ade protein,ade sayur

Tengahari juga ada carbo ,protein,sayur

Petang pon sama

Malam pon sama

Tapiii,berat badan tak naik...maintain je kurus..

Jadi,jangan salahkan nasi kalau anda gemok..:-)

Minum lah ESP untuk maintain berat badan ideal ...jom..hubungi saya untuk dapatkan consultation berkenaan produk shaklee 0193308997
Add a comment...

Post has attachment
All about cancer
Add a comment...

Post has shared content
PhotoPhotoPhoto
4/16/17
3 Photos - View album

Post has shared content
PhotoPhotoPhoto
4/16/17
3 Photos - View album

Post has attachment
Makan kat #sukasucrebistro tadi...dapat selfie dgn dato fazley :-)
PhotoPhotoPhoto
4/16/17
3 Photos - View album
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Vivix - untuk menghalang dari penyakit kronik,membaik pulih sel dna yang rosak, awet muda jika diminum secara konsisten satu sudu kecil sehari. Rm475 sebotol free postage

Klik dibawah ini untuk belian vivix menggunakan kad kredit/debit :-
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=1c97011ef06a98042c1f735107ede8eb

Omega Guard - meningkatkan minda & ingatan, membakar lemak, mengurangkan inflammation​ (bengkakan). Rm136 + rm10.60 postage

Klik dibawah ini untuk belian Omega Guard menggunakan kad kredit/debit :-
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=867b587b7c0da5f1af73b47803e60859

Untuk belian kedua2 nya, free postage.klik link dibawah ini :-
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=69c1d2e4daa3ce481e0f482deaa6e754

Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan 0193308997 sharifah khadijah
Photo

Kalau tak boleh komen,baik tak payah muncul community kau kat G+ aku.camne nak setting block community eh?semak je
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded