Profile cover photo
Profile photo
Fundatia DONEAZA PENTRU COPII
3 followers -
„Tinerii de azi adulții de mîine”
„Tinerii de azi adulții de mîine”

3 followers
About
Posts

Post has attachment
Va asteptam miine in atelierul nostru la ora 15-00 sa studiem tehnica decoupage care cu toate ca este simpla in indeplinire, obtinem rezultate foarte frumoase!!!
#FundatiaDPC #ScoaladeValori #voluntariat #tineriidinBacioi #caritate #youngpower #bacioiband #imIUBESComuna
Add a comment...

Post has attachment
LA Scoala DE Valori- accentul cade pe NONFORMAL învățăm distrîndu-ne prin joacă, într-o atmosferă prietenoasă , oferind experiențe de formare a caracterului prin ateliere de creație, lucrul manual, dans, teatru, cursuri de limbi străine, ateliere de reciclare, socializare, favozind la dezvoltarea a noi pasiuni si abilități.
At DE School Values - the accent falls on NONFORMAL we learn to distribute ourselves through play, in a friendly atmosphere, offering experience of character training through creative workshops, manual work, dance, theater, language courses, recycling workshops, socializing , Fostering the development of new passions and abilities.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Vino la atelierul de creatie in data de 10-08-2017 la 15:00 si poti sa fii si tu vedeta pentru tine insu-ti....invatind tehnici pe care nu le-ai mai efectuat pina acum!
#FundatiaDPC #ScoaladeValori #atelierdecreatie
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Invitam copii si tinerii chiar si adultii la un master-class gratuit cu Tema: studierea tehnicii de impletire a bratarilor din ata cerata. BRATARA FACUTA DE TINE-ITI VA APARTINE!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Super oferta!
Vino pe data de 03-08 la #atelier de creatie unde o sa invatam tehnica decupage pe lemn si primesti Posibilitatea de a frecventa un atelier de creatie CU tema STUDIEREA tehnicii de impletire a bratarilor din ata cerata ABSOLUT GRATUIT - (o impletesti tu si pleci cu ea acasa) #FundatiaDPC #ScoaladeValori #SaveTheodor #voluntariat #tineriidinBacioi #caritate
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Argumente PRO Voluntariat
1. Voluntariatul va fi considerat experienta profesionala in specialiate, ceea ce inseamana ca tinerii ar putea avea sanse mai mari la angajare. Mai exact, acestia vor dobandi cunostinte noi si practice intr-un anumit domeniu, pe care le-ar putea utiliza la viitorul loc de munca, astfel ca sansele lor de angajare vor fi mai mari decat ale tinerilor absolventi care nu au experienta. Cei dintai vor avea un plus bifat in CV. Mai mult decat atat, experienta acumulata pe parcursul activitatilor de voluntariat va putea fi dovedita cu certificatul de competente pe care voluntarii il vor putea solicita la finalul perioadei de voluntariat.
2. Dincolo de faptul ca voluntariatul va fi considerat experienta profesionala, aceasta activitate poate aduce si satisfactii personale. Cei care se implica in activitati de voluntariat cunosc foarte multi oameni, din diferite categorii sociale. Impreuna cu acestia invata sa lucreze in echipa, pentru atingerea unui beneficiu comun. In plus, in urma acestor interactiuni se pot lega prietenii.
3. Un alt argument in favoarea voluntariatului il reprezinta si faptul ca acest tip de activitate contribuie la dezvoltarea personala a voluntarilor. Mai exact, prin voluntariat se pot dezvolta abilitati si competente sociale precum solidaritatea, increderea, spiritul civic si responsabilitatea sociala.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Se anunta mobilizare totala al tuturor localnicilor din Bacioi si numai, in proiectul Save Theodor .
Cum te poti implica si tu?
Exista mai multe posibilitati:
1. Doneaza pe pagina www.doneazapentrucopii.com
2. Participa la tirgul de caritate Save Theodor donind hainute, jucarii, incaltaminte, obiecte de uz casnic etc. In stare buna, care for fi vindute iar fiecare leu obtinut din vinzari va fi donat.
3.Vino la tirg in calitate de cumparator, procurind un lucru util pentru tine totodata-l ajuti pe Teo sa vina cu bine acasa.
4. Voluntariat- ajuta-ne in organizarea tirgului, pentru ca cu oameni buni se face Totul!
5 . Promovare! Vorbeste despre proiectul @SaveTheodor oriunde si cu orisicine!
#FundatiaDPC #ScoaladeValori #SaveTheodor #voluntariat #tineriidinBacioi #caritate #youngpower #bacioiband #bacioiband
Home - Donatie
Home - Donatie
doneazapentrucopii.com
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment

Teo struggles with kidney cancer, he started 2 chemotherapy, easy passing our little winner !!!
Photo
Add a comment...

Post has attachment
Va asteptam de la mic la mare! pentru cei mici distractie in lumea culorilor, pentru cei mari recreere garantata, la 10 minute distanta de casa ta. Vino SI TU la #SCOALAdeVALORI.(Vom studia tehnica decupaj pe lemn, impleti bratari, vopsi diferite figurine si multe altele)
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded