Profile cover photo
Profile photo
Mohd Fadzly Md Yasin
29 followers
29 followers
About
Mohd Fadzly's posts

Post has attachment
Old 1000 Indonesian Rupiah for RM600 https://carousell.com/p/70411688 on #carousell
Ctc me 0172425096-fadzly

Post has attachment
Old 1000 Indonesian Rupiah for RM600 https://carousell.com/p/70411688 on #carousell

Post has attachment
Panduan Ber'shopping' Di Luar Negara
Membeli-belah atau bershopping merupakan antara aktiviti yang sering dilakukan oleh masyarakat kita ketika melancong ke luar negara terutamanya kaum wanita. Ada juga antara kita yang menjadikan membeli-belah sebagai tujuan utama melancong terutamanya jika m...

Post has attachment
Panduan Melancong Secara Berseorangan @Lone Ranger
Hi semua, ok hari ni aku nak bagi tips untuk melancong secara sendirian atau nama omputihnya lone ranger  di mana pada masa sekarang agak ramai jugak la yang kalau pergi melancong tu secara sendirian kerana bagi mereka agak bebas dan mudah untuk ke mana-man...

Post has attachment
Jualan Barang Online
Ok chek nak habaq mai ni yang chek pun nak lancarkan jualan online untuk barangan chek...hehehe...since ramai yang suka jual barangan online so aku pun antara yang taknak tertinggal sama tapi apa barang yang aku nak jual online ni? kalau nak tau barangannye...

Post has attachment

Post has attachment

Post has attachment
read all about it...
Wait while more posts are being loaded