Profile cover photo
Profile photo
Muhammad Faiz Mohamed Saaid
2,172 followers -
Blogger yang suka cerita seni sukan shaklee dan macam macam lagi . Kalau rasa saya sangat hensem nak ajak berkawan, hubungi 0163944294
Blogger yang suka cerita seni sukan shaklee dan macam macam lagi . Kalau rasa saya sangat hensem nak ajak berkawan, hubungi 0163944294

2,172 followers
About
Muhammad Faiz's posts

Post has attachment

Post has attachment
Syazwan Zainon
Hangpa kata Badrol baktiar power, ye memang power sebab sumbat dua gol, lepas kata ken ilso power, sumbat satu gol, hahaha, tapi aku nampak Syazwan Zainon ni lagi power, larian maut untuk 2 gol, pembukaan kedah semalam. Memang terbaik. Kena gilap lagi , bel...

Post has attachment

Post has attachment
Nama Anak Joe Labu
ni lagi best, suruh isi tempat kosong, macam macam nama keluar, ayda jebat, syakila utama, kalau baca lagi tuh, ada airish mastur pun ada, hahhaa, lawak lawak, nama yang sedap pun ada. Apapun thank you semua. Nak juga cun macam ayda jebat, feeewit.

Post has attachment

Post has attachment
Cadangan Nama Anak Perempuan Yang Sedap
Alhamdulillah, semalam baby girls keluar hospital, hahah, jadi jawabnya, kenalah bagi nama, tak de idea, boleh tanya fans Diet Diet Sihat. Hahhaa, nama diorang ni sungguh best dan unik. Terima kasih ye semua bagi idea. Tapi takdapat nak belanja makan. hehehe.

Post has attachment

Post has attachment
Geng Shaklee Satu Wad
Senja menunggu penantian anak ketiga, boleh pulak terjumpa dengan geng shaklee. Hhahaa, dia kena masuk wad awal, husband ikut trip pergi jepun. Jawabnya dia nampak spesis rambut kerinting nih, terus cari bini aku. Hahahha, sebab dia kata muka dia comel sang...

Post has attachment

Post has attachment
Senja Hospital Shah Alam
Senja hospital shah alam ni paling cool, bila kau melihat senja, kau berada di hospital, tambah lagi kau sedang sakit, kau tahu, hidup kau tak lama, kau perlukan ubat segera. Tapi jangan sampai terlambat, kalau kat tak jaga permakanan, jawabnya, ubat akan j...
Wait while more posts are being loaded