Profile cover photo
Profile photo
Anis Amir
199 followers
199 followers
About
Posts

Post has attachment
Need Help!
Assalamualaikum. Rindu nak blogging tapi keadaan tak mengizinkan. :( Semester 2, boleh tahan tough. Tidur pun taklena fikir kan assignment. Sebab takboleh nak bebel panjang, aku dengan rendah hati nak minta tolong sesiapa yang sudi untuk luah masa untuk jaw...
Need Help!
Need Help!
anies-msletoes.blogspot.com

Post has attachment
Cara Survive Study Di KL
Since belajar kat KL ni kan, rasa macam dengki sikit la tengok kawan yang rumah takjauh dengan kampus. Sikit je dengki hihi Sebab yelaa banyak boleh jimat; takperlu bayar sewa rumah, wifi, bil api & air yang paling penting, means duit pun takbanyak keluar. ...
Cara Survive Study Di KL
Cara Survive Study Di KL
anies-msletoes.blogspot.com

Post has attachment

Post has attachment
FIRST GIVEAWAY: [29] ULANG TAHUN PERKAHWINAN MA DAN ABAH
<< klik banner untuk join >> Tarikh tamat dilanjutkan sehingga 30 Ogos ini ! So, apa tunggu lagi, jom semua memeriahkan GA yang bersempena untuk menyambut hari ulangtahun perkahwinan ibu bapa kepada Liya (penganjur). Novel Abah liya sendiriĀ  untuk entri pes...

Post has attachment
Saya Dah Boleh Grad! Tapi,
Assalamualaikum. Semalam bertarikh kan 10.2.17 -- result utk semester 5 dh keluar! Sblum ni kecoh dh kat ws katanya dengar ura-ura result keluar 10hb and, yess mmg betul. Kalau nk describe sem 5 ni mcm mana kan, fuhhhh semester ni lah yg paling paling win. ...
Untold Story: #1
Untold Story: #1
anies-msletoes.blogspot.my

Post has attachment
Ada Apa Dengan MUET? : Result
Assalamualaikum. Khamis lepas, result MUET sesi November 2016 dah keluar. Konon aku nak buat lupa, taknak check. Tapi masa hari khamis tu bangun je terus check. Mmg iRedha dah sbb aku jangka dapat band 2 je. Sebabnya, masa test writing haritu aku taksempat ...
Untold Story: #1
Untold Story: #1
anies-msletoes.blogspot.my

Post has attachment
Done FYP!
Assaalamualaikum. Rabu lepas merupakan presentation day untuk Dip in Multimedia student batch June 2014. FYP ni 'harganya' 6 credit hour. So, the struggle is real! Sem lepas FYP1, sem ni FYP2. Alhamdullilah semua berjalan dengan baik. For the 1st time, I'm ...
Untold Story: #1
Untold Story: #1
anies-msletoes.blogspot.my

Post has attachment
Bila Mood Sway Datang
Assalamuaikum. Kalau tengok drama korea kan.. takpun Running man mesti terliur setiap kali tengok makanan dorang. Since belajar sini, 1st time aku merasa ramen. Pastu dah addicted sampai maggie kari tu buat taknampak je ahaha 1st aku makan kat restoran maka...
Untold Story: #1
Untold Story: #1
anies-msletoes.blogspot.my

Post has attachment
Musim FYP
Assalamualaikum, WEEK10 -- Lamanya tuan blog ni menyepi bukan sebab bawa diri, tapi cuba menenangkan diri sebab minggu depan dah nak present FYP! Cuak nya Ya Allah. Macam-macam dugaan ada. Nanti-nanti lah kita cerita. Assignment pun dah beratur, semua nak d...
Untold Story: #1
Untold Story: #1
anies-msletoes.blogspot.my

Post has attachment
Pengalaman Berpuasa Di Perantauan
Assalamualaikum semua dan salam Ramadhan Alhamdulillah.. semua dah selamat berbuka kan ? Makan apa tadi ? Hari ni aku western sikit.. Order McDonalds.. haha Tak sampai 45 minit seperti dijanjikan, dah sampai delivery tu.. Ekspress giler ! So, terpaksa lah m...
Untold Story: #1
Untold Story: #1
anies-msletoes.blogspot.my
Wait while more posts are being loaded