Profile cover photo
Profile photo
Marou Apple Hijau
1,001 followers -
Official Google+ untuk www.budakbandunglaici.blogspot.com
Official Google+ untuk www.budakbandunglaici.blogspot.com

1,001 followers
About
Communities and Collections
View all
Posts

Post has attachment
Marou Apple Hijau commented on a post on Blogger.
oh kat sunway geo. dekat lah dengan rumah. dorang ada buat servis belajar alat muzik tak? teringin nak belajar main piano tu. hehe btw good news for those looking new music stuff around sunway
Add a comment...

Post has attachment
Marou Apple Hijau commented on a post on Blogger.
ya ampun sedapnya makan ketam fresh-fresh. dah la view restoren nice betul. teringin nak pergi kuala selangor enjoy fishman village, boleh la rujuk entri ni kalu nak pergi sana nanti
Add a comment...

Post has attachment
Marou Apple Hijau commented on a post on Blogger.
nice tools untuk ajar kids makan vegi. kalu letak besar-besar dalam pinggan alamatnya tak tersentuh la. good tips for young parents especially want educate kids to enjoy vegi in every meals.
Add a comment...

Post has attachment
Marou Apple Hijau commented on a post on Blogger.
La kita ingat awak pergi London main salji tadi..rupanya kat i-city shah alam je hahaha. Dah tak payah nak pergi oversea kalu macam ni, datang bawa family main salji kat sini je. boleh buat ice kepal milo tak?
Add a comment...

Post has attachment
Marou Apple Hijau commented on a post on Blogger.
sedapnya nya masakan owner kedai..tetiba rasa rindu menu lauk mak kat terengganu. Ni kalu setakat Sunway Giza memang dekat sangat dengan rumah Marou. Boleh la singgah hujung minggu ni
Add a comment...

Post has attachment
Marou Apple Hijau commented on a post on Blogger.
baru buka kat Avenue K eh? Menarik kalu weekend datang hang out kat sini. Harga pun berbaloi RM70 untuk satu hari suntuk. Menarik ah!
Add a comment...

Post has attachment
Punya seronok belek baju butik Haqqi tak sangka balik dengan 2 pasang baju kurta untuk lebaran nanti.

Anda yang masih tercari baju syawal elok datang ke butik Haqqi shopping baju raya. Semua design baju sangat cantik, harga murah pulak untuk label selebriti. Tak menyesal datang haqqi ni.

Jemput baca entri terbaru blog Marou ye
Add a comment...

Post has attachment
The Venue Shah Alam lokasi best untuk berbuka juadah tradisi Melayu seluruh Malaysia
Add a comment...

Post has attachment
Istimewa buat peminat sizzling, NY Steak Shack sekarang ada menu sizzling Peper-licious pilihan ayam, ikan talapia, daging dan itik. Memang sedap & kena rasai sendiri sizzling NYSS baru komen.

Besok cuti boleh datang lunch atau dinner kat NYSS ye
Add a comment...

Post has attachment
[BUFFET RAMADAN 2018] IFTAR DI HOTEL THE GRAND CAMPBELL SERENDAH RM75 SAHAJA
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded