Profile cover photo
Profile photo
Adam Alsing
768 followers
768 followers
About
Posts

Den där känslan av att vara 10 år och få gå med pappa på utsåld fotbollsarena, typ Swedbank Stadion, och få se sin idol, typ Zlatan, i verkligheten för första gången. Och så lite korv i paus och kanske en coca-cola för att det är ett "festligt" tillfälle. Och en halsduk eller matchtröja att ta med hem som minne. Var får man den känslan när man är 42 år? Är det kört?
Har "levt" den genom sönerna men nu när dom är 18 och snart 20 blir det inte heller samma sak som när dom som åtta- och tioåringar för första gången kom in på San Siro. Den blicken dom hade då. Den upplevelsen.
Det är den jag vill ha.
Add a comment...

Maria Montazami är härlig när hon, spontant, säger knasiga grejer i tv. Det blir dock inte lika härligt när hon skall säga "knasiga grejer" i tv som så uppenbart är skrivna av nån på en reklambyrå. Jag tänker förstås på Vingresors nya reklamfilm. Det funkar inte och jag blir snudd på illa berörd. Snudd på.
Add a comment...

Såg att ABB plötsligt hade fått 3000 följare på twitter trots ett enda tidigare inlägg. Ponera att han får tillgång till internet när hans tid i häktet är slut, kommer han tillåtas fortsätta sprida sitt sjuka budskap då via twitter? Vem kan hindra honom och, kanske viktigare fråga, ska han hindras?
Add a comment...

Om man har skrivit ett inlägg på g+ men märkt det fel, exempelvis som "family" när man vill ha det publikt, kan man ändra i efterhand eller måste nån skriva om? Nån som vet?
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded