Profile cover photo
Profile photo
Siti Nur Suraya
4 followers -
Orang biasa - biasa je... ^_^
Orang biasa - biasa je... ^_^

4 followers
About
Posts

Post has attachment

Post has attachment
Penulisan Berimpak Tinggi
Assalamualaikum wbt semuanya. Selalu je blog ni terbiar tanpa dijaga. Banyak halangan nak update cerita-ceriti terbaru yang jadi. Keinginan tu ada, masa tu terhad. Macam-macam nak update. Pasal kain, Konjac, promosi-promosi sepanjang May ni, SALE untuk baju...
Add a comment...

Post has attachment
Dr Marten Pascal Cherry Red for RM480 https://carousell.com/p/93923982 on #carousell
Add a comment...

Post has attachment
Kain Vietnam Silk
Kain Vietnam Silk
pnsuraya.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Kain Vietnam Silk
Assalamualaikum wbt semuanya. Kali ni kita tunjukkan kain-kain Vietnam Silk yang ada. Baik-baik tengok ye, kalau terjatuh cinta kita tak jamin. Hehe. Kain Vietnam Silk Orkid. Memang cantik. Kainnya berkaki. Vietnam Silk Orkid . 🌱 Kain sutera bidang 60, pan...
Kain Vietnam Silk
Kain Vietnam Silk
pnsuraya.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
Intro - Kain Vietnam Silk
Assalamualaikum wbt. Seperti biasa, kita cerita pasal kain lagi. Kali ni Vietnam Silk. Vietnam Silk dari Comfy Cosy ada beberapa jenis tau. Yang penting semuanya cantik-cantik. Sekali tengok je macam kena mandrem, rasa nak tatap lama-lama. Haa, tu belum bua...
Add a comment...

Post has attachment
Add a comment...

Post has attachment
Kain Pasang Linen
Assalamualaikum wbt semuanya. Kali ni kita nak tunjukkan pula kain-kain linen yang ada. Sebelum tu, kita ambil tahu dulu ciri-ciri linen ni. Kain linen dari Comfy Cosy : ☘ material lembut dan tekstur sedikit berserat (bergaris) ☘ bidang 56 inci ☘ mudah digo...
Add a comment...

Post has attachment
Kain Linen
Assalamualaikum wbt semuanya. Dah janji nak kongsi tentang kain linen dari post sebelum ni. Dari founder Comfy Cosy, Dr Safiya Amaran mengenai kain Linen. Kenali kain #linen. Inilah corak susunan biasa fibre linen. Ia melintang,  betul betul cross antara sa...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded