Profile cover photo
Profile photo
Leen Pingu
100 followers
100 followers
About
Posts

Post has attachment
Mary Kay : Kenali Botanical Effects Skin Care
Botanical Effects Skin Care sesuai untuk para remaja yang berusia belasan tahun & mereka yang mempunyai masalah kulit akibat daripada penggunaan Skin Care yang tidak selamat atau pendek kata mengandungi merkuri & bahan-bahan yang terlarang. Botanical Effect...
Add a comment...

Post has attachment
SELAMAT MENYAMBUT HARI WANITA SEDUNIA
TERHARU TAPI GITULAH REALITINYA Mesej yg menyentuh hati dari seorang wanita.... ❦ Saya bekerja 24 jam sehari.. ❦  Sayalah ibu... ❦  Sayalah isteri... ❦  Sayalah anak perempuan.. ❦  Sayalah menantu... ❦  Sayalah jam loceng.. ❦  Sayalah tukang masak... ❦  Say...
SELAMAT MENYAMBUT HARI WANITA SEDUNIA
SELAMAT MENYAMBUT HARI WANITA SEDUNIA
sweetypink-leen.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Tahniah... Happy Anniversary Shuib & Siti Sarah, Selamat Pengantin Baru Jep & Sari Yanti
Panjang betui tajuk n3... hahaha... kita bagi wish sekali harung je la, senang... Gigih aku bertahan sampai habis event Anniversary Shuib & Siti Sarah kat fb ahad malam hari tu... lambat sikiiiiittttt je, majlis dah bermula, baru teringat nak tonton... haha...
Add a comment...

Post has attachment
Tak paham....
Cuba nak paham mak bapak zaman sekarang ni... macam dah jadi trend pulak, meletakkan 200% tanggungjawab menjaga anak2 kpd cikgu. Tak semua la maksud aku.. Ini segelintir yang aku perati selama aku kawen dengan cikgu. Silap sikit, cikgu yang kena. Tapi tak p...
Add a comment...

Post has attachment
Ada Apa Dengan MARY KAY?
Mary Kay? 1st time aku tau pasal produk ni masa aku amik class part time kat UM dulu. tahun 2010 kot tak silap... Tapi masa tu aku tak berapa nak kisah sangat benda-benda kecantikan ni... hehehe... so aku belek gitu-gitu je la katalog Mary Kay tu. Tu pun se...
Ada Apa Dengan MARY KAY?
Ada Apa Dengan MARY KAY?
sweetypink-leen.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Wordless Wednesday
Wordless Wednesday
Wordless Wednesday
sweetypink-leen.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Tips Memilih Perfume Yang Sesuai
Minyak wangi dan colognes adalah aroma lelaki dan wanita gunakan untuk menyerlahkan kecantikan mereka atau menarik pasangan yang berpotensi. Mereka boleh mengangkat mood yang membangkitkan kenangan manis atau hanya sekadar membantu anda mendapatkan bau yang...
Tips Memilih Perfume Yang Sesuai
Tips Memilih Perfume Yang Sesuai
sweetypink-leen.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Parfum By Dhiya
Parfum By Dhiya
sweetypink-leen.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Parfum By Dhiya
Terjebak jugak aku akhirnya. Secara rasminya mulai dari hari ini aku bergelar  DROPSHIP AGENT PARFUM BY DHIYA Meh ler FOLLOW & LIKE FB PAGE aku yang baru ni k... leviu oolllssss.... muahmuamuuaahhh parfumbydhiya4u Amik masa jugak sebenarnya aku nak join jad...
Parfum By Dhiya
Parfum By Dhiya
sweetypink-leen.blogspot.my
Add a comment...

Post has attachment
Selamat Kembali Ke Sekolah Anak-anak & Cikgu-cikgu
Dah mula sekolah dah hari ni. Macam mana anak-anak yang baru masuk darjah 1 hari ni? Sedangkan masa hari orientasi pun, ada yang mencebik-cebik takut kena tinggal ngan parents... mula hari ni ntah macam mana la agaknya... hehehe... 1st day hari ni, kembali ...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded