Profile cover photo
Profile photo
Scandinavian Expansion Group AB
Managementkonsult Personlig rådgivning för små och stora företag
Managementkonsult Personlig rådgivning för små och stora företag
About
Posts

FÖRETAGSDOKTOR - VERKTYG ATT MÖTA UTMANINGAR
Ibland kan det krävas drastiska åtgärder för att få företaget på rätt köl. Vi på Scandinavian Expansion Group ger dig verktyg att ta dig genom och övervinna de utmaningar som ditt företag ställs inför.

Det kan handla om allt från att ditt företag har hamnat i likviditetsproblem, står inför en stor omorganisation eller behöver utveckla en ny strategi för att anpassa verksamheten efter en ständigt fluktuerande marknad. Vi har den nödvändiga kompetens som krävs för att hitta individuella lösningar som vi skräddarsyr efter just ditt företags behov.

Läs mer: https://buff.ly/2zGqgXw
Add a comment...

Post has attachment
SCANDINAVIAN EXPANSION FÖRETAGSEXPERTERNA
Scandinavian Expansion Group finns en bred kompetens inom affärsledning, ledarskap, planering, utveckling och organisation som gör oss till den perfekta partnern för dig som letar efter en extra energiinjektion för din verksamhet.

Läs mer: https://buff.ly/2mmguXB
Photo
Add a comment...

Post has attachment
INTERIMSLÖSNINGAR - EXTRA KRAFT VID BEHOV
Vår långa erfarenhet och höga kompetens gör oss till ett utmärkt val när det kommer till att hitta interimslösningar för att skapa avlastning för de anställda på ditt företag. Vi strävar efter att bygga en personlig relation till företaget och skräddarsyr en lösning som adresserar den del av verksamheten som är i störst behov. Det kan handla om allt från extra kraft inom administration eller ekonomi till att bistå verksamhetens ledning.

Läs mer: https://buff.ly/2zysiLN
Photo
Add a comment...

Post has attachment
PERSONLIG RÅDGIVNING FÖR SMÅ OCH STORA FÖRETAG
Vi arbetar personligen tillsammans med er för att gemensamt hitta en lönsam och långsiktig strategi för just ditt företag. Ditt företag får automatiskt ett nytt perspektiv på verksamheten och kan därmed lättare se vad som krävs för att just ditt företag ska växa sig starkt eller behålla en redan stark marknadsposition.

Läs mer: https://buff.ly/2zUgLqU
Photo
Add a comment...

Post has attachment
ANLITA SCANDINAVIAN EXPANSION MANAGEMENTKONSULT
Vi hjälper företag hitta nya lösningar för att stärka eller utöka verksamheten. Vår erfarenhet av såväl den internationella som den inhemska marknaden är stor och vi har en bred kompetens inom allt från affärsledning till finansieringslösningar.

Läs mer: https://buff.ly/2ADn6Dj
Photo
Add a comment...

Post has attachment
HITTA BALANS MELLAN FÖRETAGET OCH PRIVATLIVET
Scandinavian Expansion hjälper dig som företagare att prioritera och delegera så att du kan båda ha en god ekonomi och ett bra privatliv parallellt med ditt företagande.

Läs mer: https://buff.ly/2yVitId
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded