Profile cover photo
Profile photo
Comerciants de Núvols
25 followers -
ART, LLIBRES, MÙSICA, CURSOS, EXPOSICIONS
ART, LLIBRES, MÙSICA, CURSOS, EXPOSICIONS

25 followers
About
Comerciants de Núvols's posts

Post has attachment
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Àlbum fotos EDICIONÀRIA 2015
15 Photos - View album

Post has attachment
EDICIONÀRIA 2015 (jornades sobre l'edició independent)
*Programa activitats i editorials participants
+ info: www.comercitnsdenuvols.org
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2015-11-26
10 Photos - View album

Post has attachment
La mostra Llibre en Blanc ret tribut al llibre de paper com a suport de creació. Llibre en Blanc desplega el vincle estret entre l'art i el món de l'edició des de quatre aproximacions que acullen fórmules tan diverses com la proposta única, la peça conceptual, la seriació o el procés d'enquadernació manual. Llibre en Blanc és un projecte que forma part d'Edicionària (1, 2 i 3 de desembre), jornades sobre edició independent organitzades per Comerciants de Núvols.
 
En aquesta mostra, Nekane Aramburu, directora d'Es Baluard - Museu d'Art Modern i Contemporani de Palma, estableix un diàleg amb una obra única del fons del museu que ens presenta des de la seva mirada precisa; Pedro Oliver ens acosta a algunes de les edicions seriades més significatives que ha realitzat com a artista; Mateu Coll ens ofereix un tast dels seus llibres, que es llegeixen sense lletra, suports meravellosos on l'escriptura només és pronunciada a través del silenci; i Paz Alomar, acostumada a vestir els llibres, ens mostra les edicions que ha realitzat des del seu propi segell: tirades reduïdes on la mà i la destresa donen cos a la literatura.
Photo

Post has attachment
ALBUM DE FOTOS_ CURS L'ESPAI DEL LLIBRE_ Es Baluard i Comerciants de Núvols col·laboren amb Dídac Ballester i Víctor Arráez en l'organització a Mallorca del taller realitzat a Ivorypress "L'espai del llibre", que serà presentat al museu i es realitzarà a les instal·lacions de Comerciants dels dies 10, 11 i 12 de juny coincidint amb el festival Palma Foto.
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
Curs "l'espai al Llibre"
12 Photos - View album

Post has attachment
CONCERT + PRESENTACIÓ POEMARI_ El dissabte 27 de juny a les 20:30 h presentarem els poemaris "Siempre Donde Quieras" de Diego Ojeda, editat per Espasa, i "La amplitud de una nevera americana" de Pedro Andreu, editat per Frida edicions.

Post has attachment
Presentació del llibre "Los dictadoress (el poder subversivo del arte)" de Adonay Bermúdez. Acompanyat d'Avelino Sala.
Editorial Vortex.
Divendres 26 de juny a les 21,30h.

"Els Dictadors (el poder subversiu de l'art)" intenta acostar al públic conceptes que habitualment li són aliens, com la política, l'economia o el mateix art, però vist des d'un prisma irònic. Així mateix, ridiculitza aspectes o elements encotillats en qualificatius allunyats del que lúdic, com poden ser la milícia, la pàtria o el territori.
A causa de que l'autor no es considera ni crític d'art ni escriptor, el llibre es disposa a manera d'història fictícia narrada a través de les imatges, com si d'un comissariat es tractés. Des del principi es va negar a realitzar un llibre de textos pesats i incomprensibles, sinó que va apostar per buscar la manera de generar un vincle amb possibles lectors els interessos no radiquin en l'art."
Photo

Post has attachment
Jordi Maranges Villas i l'artista madrileny resident a Palma Alberto Ramajo Cortes presenten un espectacle que uneix música i escenografia efímera i performàtica. Maranges, acompanyat per Toni Gelabert (bateria, guitarra, cors) i Llucia Gomila (baix, violí) presentarà cançons noves i també alguns (no) clàssics del seu repertori. 
Alberto Ramajo s'encarregarà de crear atmosferes inquietants a partir d'elements molt senzills com una llanterna o els trossets d'un mirall trencat sobre el sòl, etc. Poesia visual que al costat de la música de Maranges convertiran Can Danús en un bosc encantat del qual serà difícil sortir.

*Entrada lliure (amb taquilla inversa) Dóna suport a la música. La teva contribució manté viva la música en directe.
*Es prega puntualitat
Photo

Post has attachment
11 juny/ 2015

EXPOSICIÓ "PAISATGES EMPÍRICS"

PALMAPHOTO 2015
Inauguració DIJOUS 11 juny, a les 20h

(Del 11 al 13 de juny 2015)
Divendres 12, de 16:00 a 20:00h / Dissabte 13, de 11:00 a 14:00 h 

Selecció de fotografies i vídeos creats per artistes en residència, amb un nexe comú: el paisatge mallorquí. A través de la mirada d'aquests artistes, residents temporals a l'illa, es retrata, qüestiona, analitza, el nostre entorn més proper. A partir de les seves pròpies experiències personals, retraten el paisatge, prestant especial atenció al turisme i la consegüent transformació del paisatge natural, etc. o utilitzen aquests paisatges com a escenari per a accions i performances per a la creació de vídeos.

AUTORS: 
Jorge Fuembuena - Sergio Belinchón - Llorenç Ugas Dubreuil 
Ángela Bonadíes - Miguel Guzmán - Toni Crabb - Santiago Morilla
David Crespo - Félix Fernández - Andrés Senra – Paco i Manolo


ORGANITZA: ADDAYA (centre d'art contemporani)
www.addaya-art.com / info@addaya-art.com/ Tel 619918894 - 971510045
PhotoPhotoPhoto
2015-06-22
3 Photos - View album

Post has attachment
10-11-12 juny/ 2015
"TALLER PHOTOBOOK. L'ESPAI AL LLIBRE"

Entre els molts factors i elements fonamentals que fan que un llibre funcioni, un de molt important és el maneig de l'espai en el llibre. Tant a nivell intern, compositiu, d'ordre, d'ús de la pàgina, etc., com a nivell extern i en la relació que l'objecte crea ell mateix i amb tot el que l'envolta. Explorar aquest factor espacial interior i entorn de l'objecte llibre és interessant i valuós, no només com a reflexió, sinó com a pràctica per a totes aquelles persones amb un interès especial en l'àmbit editorial, siguin aquests dissenyadors, artistes, fotògrafs o simplement aquells amb curiositat per l'objecte imprès.

Taller impartit per:
Victor Arráez - www.victorarraez.com
Dídac Ballester - www.didacballester.com

horari:
dimecres 10, 19: 30h, Presentació, Museu Es Baluard
dijous 11, 10.00-14.00h / 15.30-19.30, Comerciants de Núvols
divendres 12, 10.00 -14.00 h, Comerciants de Núvols
Photo

Post has attachment
6 juny/ 2015

"LE PETIT ATELIER"

Aquest DISSABTE 6 JUNY el col·lectiu CREARTE començara el seu circuit artístic de juny a Comerciants de Núvols (Can Danús).

De 3 a 17 anys.
4 dissabtes creatius de 11:00-13:30:

6 JUNY- Arts plàstiques amb Diego Ingold / Coses que Passen
13 JUNY- Animació stopmotion amb Xisco Fernandez que ens presentarà el seu treball més recent d'animació amb plastilina.
20 JUNY- Poesia Visual inspirada en l'obra de Brossa.
27 JUNY- Arts plàstiques / dripping inspirada en l'obra de J. Pollock.

Pots reservar la teva plaça (holacrearte@gmail.com)
Photo
Wait while more posts are being loaded