Shared publicly  - 
 
Jeg er ikke bekymra ;)
Translate
Utviklere, grafiske designere, interaksjonsdesignere, innholdsfolk. De etablerte fagområdene viskes snart ut og du blir erstattet av neste generasjon webarbeidere. Vi som dominerer webbransjen i dag h...
3
Erling Ballestad's profile photoAnders Matre Gåsland's profile photoIda Aalen's profile photoTorstein Høe's profile photo
5 comments
 
Frykten for at ungdommen skal ta jobbene fra oss er ikke helt nytt. Selv om det blir lettere å lage web-sider, grafiske ting og slik betyr ikke at det ikke trengs kunnskap for å lage noe av god kvaltitet.
Translate
Translate
 
På jobben var det noen som at jeg var en av fjortisene da!! Så mye for 7 år med utdanning ;)
Translate
 
Haha, takk for det. Men det er et slags budskap i blogposten om at folk ikke trenger utdannelse lenger. At de bare skjønner alt sjæl og at alt kan læres selv. Og det tror jeg jo ikke. Mye man lærer på universitet som er vanskelig å lære seg ellers..
Translate
 
Dette var en veldig tradisjonell frykt for den neste generasjon. Og jeg er ikke bekymra i det heletatt. Utvikling og innovasjon vil alltid være nødvendig, ungt blod med friske øyne aldri dumt og er du god i jobben din så evner du å utvikle deg med tidene.
Translate
Add a comment...