Profile cover photo
Profile photo
Honeys Hasdi
8 followers -
me mine my mine
me mine my mine

8 followers
About
Honeys's posts

Post has attachment
hati
Terlihat ke luar jendela... Menunggu kelibatmu yang tidak akan mungkin ada.. Si teruna sudah lama lena.. Aku sunyi... Bibir mungkin berkata YA tapi tidak hati... Jantung berdegup kencang... Allah.. tolongla redakan ia.. Cuba memujuk hati... Masingmasing pun...

Post has attachment
.: Kata Hati
KATA HATI Di dalam hatiku..hanya ada kami Hanya dia dan aku..sudah memadai Mata jadi terkatup..telinga tak mendengar Dunia luas menguncup demi cinta Telah tertutup minda Tumpuan padanya saja C/O* Mengharap cintanya..rela terpenjara Seperti boneka.. diri dip...

Post has attachment
.: Jauhkan dirimu
Kau pernah hadir dalam hidup ku seketika dahulu.. Kau ajari aku cinta kau ajari aku bahagia Tapi itu dahulu.. Tolong mengerti.. Jauhkan dirimu.. Lupakan aku

Post has attachment
2017
Assalamualaikum Pembuka tirai blog 2017 yang tidak bernasib baik. Mungkin Allah s.w.t dah aturkan yang terbaik. Redha dan pasrah sahaja dengan ketentuanNya. Aku tidak meminta lebih cukupla sekadar kejujuran & ketulusan dari hati mu. Selamat Malam 😞 

Adakah keputusan aku ni betul... aku sendiri keliru.. Ada benda kita kena pertahankan dan ada benda kita kena lepaskan. Ya Allah.. tolong aku.. its hard to make a decision :(

Post has attachment
Wordless Wednesday #TuMeManquesMeAmor
Assalamualaikum.  biar gambar berbicara.. :) 

Post has attachment
OKTOBER 2016
ASSALAMUALAIKUM & HI! Sambilsambil layan hujan di sekolah... ada sikit masa lagi nak update belog . huhu. due tige hari makin stress dengan beban kerja di sekolah.. sabar jela sekarang ni. Allah ada.. huu. sekian shja entri first untuk tahun 2016.. after a ...

Post has attachment
A Taste Will Make U Smile :)
Assalamualaikum hai semua. dah setahun lebih belog aku ni bersawang. kesian. hahaha. kesibukan diri menjadi isteri dan penjawat awam menyukarkan aku untuk menulis. Hari ni rase jari jemari tergedikgedik jer nak menaip. 'A Taste Will Make U Smile" mesti kora...

Post has attachment
Alhamdulillah... selesai sudah..
31JULAI2014 ::ISTERI:: ::ALHAMDULILLAH:: anishasdiakidsam

Post has attachment
Biz suka2 untuk kawan2 aja
Assalamualaikum n hai sume Student dan part time memang tak dapat dipisahkan. mengapa? sebab nak dapat DUIT TEPI aka SIDE INCOME. Bila ada duit tepi takdela rasa terbeban sangat bila elaun cikgucekgi ni lambat masuk... In fact, kami rasa enjoy sangat jahit ...
Wait while more posts are being loaded