Profile cover photo
Profile photo
Honeys Hasdi
9 followers -
me mine my mine
me mine my mine

9 followers
About
Posts

Post has attachment
Empati menyentuh cinta
Bukankah cinta itu hadir tanpa dipaksa.. Bahkan, aku jatuh cinta juga tanpa dipaksa. Benarlah dengan mengingati saat manis bersama, marah dan dendam itu perlahan-lahan reda.
Add a comment...

Post has attachment
Rahsia
"Simpan RAHSIA untuk pengetahuan kita sahaja" #telecinta
Add a comment...

Post has attachment
Wordless Wednesday | where the heart is
Add a comment...

Post has attachment
Meroyan
a mental condition after childbirth, or postpartum depression Tidak ramai pasangan yang membicarakan tentang kesan tekanan emosi (BABYBLUES) yang dihadapi oleh wanita khususnya selepas melahirkan anak terutama semasa dan selepas pantang. Malah banyak yang t...
Meroyan
Meroyan
honeyzhasdi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Namanya lelaki
Namanya lelaki. Degil, keras, diam, dan sendiri. Tetapi ada sesuatu yang dapat menukar sifat-sifat itu. Degil menjadi akur. Keras menjadi lembut. Diam menjadi ramah. Sendiri bertukar mencari teman. Semua itu jelas terungkap. Mudah diketahui kasihnya dengan ...
Add a comment...

Post has attachment
Biz suka2 untuk kawan2 aja
Assalamualaikum n hai sume Student dan part time memang tak dapat dipisahkan. mengapa? sebab nak dapat DUIT TEPI aka SIDE INCOME. Bila ada duit tepi takdela rasa terbeban sangat bila elaun cikgucekgi ni lambat masuk... In fact, kami rasa enjoy sangat jahit ...
Biz suka2 untuk kawan2 aja
Biz suka2 untuk kawan2 aja
honeyzhasdi.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Come back_2018
First entry tahun 2018. Setelah sekian lama.. Menulis buat hatiku lega. Menulis buat jiwaku tenang.. Menulis sahaja cara untuk aku meluahkan perasaan.. Jika kau tanya aku bagaimana cara untuk melupakan?? Ini lah caranya... Bermula lah kisah #Telecinta
Add a comment...

Post has attachment
hati
Terlihat ke luar jendela... Menunggu kelibatmu yang tidak akan mungkin ada.. Si teruna sudah lama lena.. Aku sunyi... Bibir mungkin berkata YA tapi tidak hati... Jantung berdegup kencang... Allah.. tolongla redakan ia.. Cuba memujuk hati... Masingmasing pun...
Add a comment...

Post has attachment
.: Kata Hati
KATA HATI Di dalam hatiku..hanya ada kami Hanya dia dan aku..sudah memadai Mata jadi terkatup..telinga tak mendengar Dunia luas menguncup demi cinta Telah tertutup minda Tumpuan padanya saja C/O* Mengharap cintanya..rela terpenjara Seperti boneka.. diri dip...
Add a comment...

Post has attachment
.: Jauhkan dirimu
Kau pernah hadir dalam hidup ku seketika dahulu.. Kau ajari aku cinta kau ajari aku bahagia Tapi itu dahulu.. Tolong mengerti.. Jauhkan dirimu.. Lupakan aku
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded