Profile cover photo
Profile photo
yati ghazali
50 followers
50 followers
About
Posts

Post has attachment
SHAWL ANTI TEMBAM MENCERIAKAN MOOD ANDA
PEREMPUAN NI COMPLICATED SBNRNYA SBB HAL KECIK pasal TUDUNG PUN boleh jadi stress.... Kadang-kadang disebabkan tudung perempuan punya hilang mood ,mulut muncung sampai boleh sangkut hanger.. ========================================================== Jom kit...
Add a comment...

Post has attachment

Post has attachment
zizan Dan emma maembong berbaik semula
Ceh gempak x Tajuk kat atas tu....aku taktau la dorg kapel semula ke tidok tapi sebelum tdo aku godek2 dulu instagram...tetiba tekeluar pic ni.. kira2 dlm pukul 3pg td zizan pos pic ni kat instagram dia.. Drp caption pic tu aku agak mcm dorg da bebaik kot.....
Add a comment...

Post has attachment
Fenomena bantal Felt
Assalamulaikum semua...ceh tajuk kat atas macam gempak je kan..padahal xde la gempak mcm mana.. Sejak aku menganggur duk rumah ni xbuat apa2 mcm2 bisnes aku duk pikir nak buat..ada amek tempahan jahit jubahla buat tudung la amek tempahan jahit langsir la n ...
Add a comment...

Post has attachment
GAMBAR BUDAK MALAYSIA MATI JATUH TAMAN TEMA DI ROYAL ADELAIDE SHOW
gambar adelene long sebelum terbunuh akibat tercampak SYDNEY: Kanak-kanak perempuan warga Malaysia berumur lapan tahun yang terbunuh akibat tercampak daripada permainan berputar taman tema di Royal Adelaide Show, Adelaide, Jumaat lalu, dinamakan sebagai Ade...
Add a comment...

Post has attachment
Pemain digantung 70 perlawanan kerana...
VIENNA: Gara-gara menghantuk muka pengadil, seorang pemain bola sepak Austria menerima padah apabila digantung dengan rekod 70 perlawanan ketika perlawanan Divisyen 5, di sini, semalam. Persekutuan Bola Sepak Tyrol yang mengesahkan perkembangan itu semalam ...
Add a comment...

Post has attachment
PENCURI PALING BODOH
Jiaxing (China):  Mereka boleh diiktiraf sebagai pencuri paling bodoh selepas memuatnaikkan gambar mereka bersama-sama wang berjumlah 120,000 yuan (RM62,000) yang mereka curi dari sebuah kereta di Jiaxing, bandar di wilayah Zhejiang. Kedua-dua pencuri itu, ...
Add a comment...

Post has attachment
**
Jiaxing (China): Mereka boleh diiktiraf sebagai pencuri paling bodoh selepas memuatnaikkan gambar mereka bersama-sama wang berjumlah 120,000 yuan (RM62,000) yang mereka curi dari sebuah kereta di Jiaxing, bandar di wilayah Zhejiang. Kedua-dua pencuri itu, L...
Add a comment...

Post has attachment
JUBAH/ MaXI DRESS ZEBRA YANG CUTE DAN COMEL
Assalamulaikum semua...jom kita bergaya sakan dengan maxidress zebra ni..comel kan ..murah je harga dia.. tak samapai seratus pun.. Harga dia hanya lah RM 85.00 sahaja termasuk postage.. jom grab sekarang sebelum kehabisan stok..dia ada bnyak colur..apa kat...
Add a comment...

Post has attachment
Pesawat China Eastern tidak jadi mendarat kerana pengawal trafik udara tertidur
BEIJING: Sebuah pesawat penumpang China Eastern Airlines yang mula terbang rendah ketika menuju ke Lapangan Terbang Wuhan pada waktu malam Julai lalu terpaksa membatalkan pendaratan kerana pengawal trafik udara tertidur. Kejadian itu yang berlaku pada 8 Jul...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded