Profile cover photo
Profile photo
Canal Blau
47 followers -
Canal Blau TV és la Televisió pública de la comarca del Garraf. Canal Blau FM és la ràdio municipal de Vilanova i la Geltrú.
Canal Blau TV és la Televisió pública de la comarca del Garraf. Canal Blau FM és la ràdio municipal de Vilanova i la Geltrú.

47 followers
About
Posts

Post has attachment
[VÍDEO] http://bit.ly/2lSAmxk
Al dia notícies 16-02-2017
Vilanova compta per aquest 2017 amb un pressupost municipal que arriba als 74’5 milions d’euros. La proposta pressupostària del govern de CiU-PSC ha tirat endavant amb el suport del PP i de la regidora no adscrita Carmen Reina. La resta de formacions hi han votat en contra. Captar habitatges buits que es vulguin destinar a lloguer assequible. És una de les línies de treball que impulsarà en breu l’executiu local de Sant Pere de Ribes. Més d’un centenar d’alcaldes i regidors donen suport a la campanya ‘Casa nostra, Casa vostra’ per a l’acollida de refugiats. La UPC de Vilanova i la Geltrú ha acollit avui les jornades de la setmana de la Robòtica. Comparseres i comparsers que el 3 de març de 1957 van sortir a la Comparsa han estat homenatjats per la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú. L’acte ha servit per reivindicar aquesta data com l’inici de les comparses a Vilanova després de la Guerra Civil Espanyola. I 380 persones d’una trentena d’entitats participaran en aquesta edició de joc de la pastanaga del Rei durant el Carnaval de Vilanova i la Geltrú 2017
Photo
Add a comment...

Post has attachment
[VÍDEO] http://bit.ly/2lSH1HR
380 persones participaran al joc de la Pastanaga del Rei durant el Carnaval de Vilanova
380 persones d’una trentena d’entitats participaran en aquesta edició de joc de la pastanaga del Rei durant el Carnaval de Vilanova i la Geltrú 2017. La recollida de material va començar ahir i s’allargarà fins demà divendres al local de la Unió Vilanovina, de 7 a 9 del vespre. Enguany és el quart any que es desenvolupa aquest joc que es posarà en marxa el dimecres 22 de febrer en el transcurs de la gala la Màscara d’Or.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
[VÍDEO] http://bit.ly/2lSFsKb
Homenatge del Pòsit als primers comparsers de Vilanova de1957
Comparseres i comparsers que el 3 de març de 1957 van sortir a la Comparsa han estat homenatjats per la Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú. L’acte ha servit per reivindicar aquesta data com l’inici de les comparses a Vilanova després de la Guerra Civil Espanyola. Presidents i secretaris del Pòsit i el Foment van aconseguir el 1957 el permís de l’alcalde Ferrer Pi per celebrar les Comparses a Vilanova i la Geltrú en plena dictadura.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
[VÍDEO] http://bit.ly/2lSIOwA
Jornada de robòtica a la UPC de Vilanova
La UPC de Vilanova i la Geltrú ha acollit avui les jornades de la setmana de la Robòtica. Durant tot el matí estudiants de secundària i batxillerat han passat pels laboratoris de la universitat on han pogut fer un tastet de com funcionen els robots industrials.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
[VÍDEO] http://bit.ly/2lSBl0l
El món local reivindica la seva voluntat d'acollir persones refugiades
Més d’un centenar d’alcaldes i regidors donen suport a la campanya ‘Casa nostra, Casa vostra’ per a l’acollida de refugiats. Ho han fet tres dies abans de la gran manifestació que hi ha convocada a la capital catalana. El món local vol així escalfar motors i alhora comprometre’s públicament amb l’acollida de persones refugiades.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
[VÍDEO] http://bit.ly/2lSwjRH
Sant Pere de Ribes presenta noves accions en matèria d'habitatge
Captar habitatges buits que es vulguin destinar a lloguer assequible. És una de les línies de treball que impulsarà en breu l’executiu local de Sant Pere de Ribes, que vol fer front així a les dificultats d’algunes families i de col.lectius concrets com els joves per accedir a un habitatge. Mentrestant està ja obert el periode de sol.licituds d’un paquet d’ajudes de 25 mil euros que l’ajuntament ribetà distribuirà per pagar el lloguer a families amb dificultats. Una iniciativa que complementa els ajuts que actualment ja ofereix el Consell Comarcal del Garraf.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
[VÍDEO] http://bit.ly/2ktTmFl
Vilanova aprova un pressupost amb 5'2 milions d'euros més que l'any passat
Vilanova compta per aquest 2017 amb un pressupost municipal que arriba als 74’5 milions d’euros, uns 5’2 milions més que l’any passat, gràcies als majors ingressos que suposarà l’increment de les ordenances fiscals aprovades a finals de l’any passat, bàsicament l’IBI. La proposta pressupostària del govern de CiU-PSC ha tirat endavant amb el suport del PP i de la regidora no adscrita Carmen Reina. La resta de formacions hi han votat en contra. Les polítiques socials continuen sent un dels eixos prioritaris del pressupost municipal. I pot ser també l’any que la redacció del nou Pla d’Ordenació Urbana, per a la que es destinen 100.000 euros, vegi un punt d’inflexió. L’adjudicació dels treballs i els seus primers documents es volen accelerar aquest 2017. Dues novetats significatives són les partides per als pressupostos participatius i els 600.000 per a tarifació social, pensant sobretot en els problemes que puguin tenir les famílies per fer front a l’augment de la fiscalitat municipal.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
[VÍDEO] http://bit.ly/2ktESFj
Ple extraordinari de Vilanova i la Geltrú 15-02-2017
Ple extraordinari de Vilanova i la Geltrú 15-02-2017
Photo
Add a comment...

Post has attachment
[VÍDEO] http://bit.ly/2kKnYyt
Al dia notícies 15-02-2017
La CUP,Som VNG i Esquerra presenten una contraproposta al pressupost municipal 2017 del govern de Vilanova i la Geltrú. Les tres formacions de l’oposició presenten demandes en matèria de polítiques socials, activitat econòmica i habitatge. El ple de l’ajuntament de Canyelles aprova els pressupostos per al 2017. La proposta preveu destinar 7,4 milions d’euros encaminats a finançar el dia i a dia i les inversions previstes. L’IMET i l’AFEVI signen un conveni de col·laboració per treballar plegats. Coneixem avui dos casos de recuperació de mèmoria històrica ubicats al Garraf. Una crema de calamar enllaunada i un bacallà a la cervesa, tapes guanyadores de la segona Mostra de Tapes de Cubelles.
Photo
Add a comment...

Post has attachment
[VÍDEO] http://bit.ly/2kqkYeB
Al dia esports 15-02-2017
Dimecres de bàsquet al Garraf Al Dia Esports de Canal Blau. Amb el nostre especialista Toni Cuevas comentem la jornada dels equips de la comarca parant especial atenció als partits dels dos equips de La Parròquia CB Samà, que van aconseguir guanyar els seus respectius enfrontaments. El masculí de Xavi Canales es va desfer de l’Escolapia Sarrià, mentre que les noies d’Òscar Andreu es van imposar a l’ASFE Sant Fruitós. També veiem les imatges que ens ha fet arribar Antoni Beltran de la victòria del CNB Vilanova davant el Viladecans. Acabem veient imatges de la victòria de l’Opticàlia Vòlei Vilanova davant l’AEE Institut Montserrat.
Photo
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded