Profile cover photo
Profile photo
Ohim Tumaritiz
12 followers
12 followers
About
Ohim's interests
View all
Ohim's posts

Post has attachment
Photo

Post has attachment
lagu khusus kanggo siJalu
FIKRI n.a HAIFAN

Pagi yg tepat buat ngahuleng :(

Post has attachment

Post has shared content
Akang ge apal 'nyi baheula Abah keur lelengohan pernah ka bungbulengan ku ceu MUMUN Randa Pasir Meong.Piraku ayeuna rek ngahalang2 kanyaah akang ka 'nyi anu pohara gedena malah ngelehkeun gedena Gunung LAGADAR mah...

Post has attachment
Wait while more posts are being loaded