Profile cover photo
Profile photo
Iera'ra Nordin
24 followers
24 followers
About
Iera'ra's posts

Post has attachment
KELEBIHAN CHIA SEEDS
Salam Semua Siapa sedang consume Chia Seeds / belum lagi kenal tentang Chia Seeds ? Hari ini Iera nak share serba sedikit mengenai Chia Seeds . Kecil kecil dia tapi berlambak lambak khasiatnya taw. So far Iera da consume Chia Seeds ni about a month da . Res...

Post has attachment
FREE GROCERY PRODUCT TO BE TESTED & REVIEW
Korang pernah dengar tak 'HOME TESTER CLUB' ?? Iera register 1 tahun lebih da dgn website diorg .. Apa benefit yang korang dapat ?? Of cause la FREE GROCERY !!! Percaya la .. Hahahahahah .. Sebabnya , da macam2 product barangan rumah yang Iera da dapat .. D...

Post has attachment
RESEPI SOTONG GORENG CRUNCHY
Masak apa lunch rini korang ?? Cik Husband puasa 6 .. So dia request sawi masak lemak , sambal belacan & ikan goreng .. Since ikan xda dlm stock dalam frige , makanya Iera came out with  SOTONG GORENG CRUNCHY .. Hahahahah .. Nama nak glamour aje ko sotong ....

Post has attachment
HUJAN OHHHHHH HUJAN
Alhamdulillah after berbulan2 panas terik ... Now , da masuk 3 hari hujan berturut2 .. And macam2 update plak yang ada kat fb .. Kononnya , amaran tsunami & banjir da keluar kat Penang .. Haihhh ...siapalah yang buat onar nih .. Pastu viral plak .. Kuasa me...

Post has attachment
SUSAH VS SENANG
Entry kali ni Iera tulis based on one of facebook member punya status .. Mengisahkan di mana beliau pernah menghadapi kesusahan ,  tak dapat nak melanjutkan pelajaran ke universiti disebabkan kekangan kewangan dan terpaksa bekerja demi keluarga dan sesuap n...

Post has attachment
NURZARRA ZAFEERA
NURZARRA ZAFEERA Our beloved daughter .. The one and only for this time being .. heheheheheh .. Macam mana Iera pikir nama dia ? haaa .. Lain yang dipikir ... Lain plak yang didaftar .. Time da warded  kat hosp .. Time tu la otak ni duk sebut zarra , zarra ...

Post has attachment
Kita muncul balik !!!
Wahh ..Wahhh .. Wahhh .. Lama bebenaww cheq xhupdate blog nahhh .. 2 tahun kiah oiii .. 2 tahun cheq xkemas blog ... Over sangat ... Macam bz bebenaw sampai xlh update skit pon mcm kawan2 yg lain.. Sumpah rindu .. Rindu nk membebel kat blog .. Rindu nak men...

Post has attachment
Amazing Shoe Rack - RM35 free postage Semenanjung / RM40 EM
Amazing Shoe Rack  Just put whatever yang korang nak !!  Nak letak  #hijab   #shawl   #tudungbawal   #kasut  pon boleh ..  Price : RM35 free postage for Semenanjung RM40 for EM Size : Tinggi 140cm , panjang 51cm lebar 24cm .  Whassapp / wechat / viber / sms...

Post has attachment
Batter Cream Muffin Dispenser (900ml)
Features:  Neatly deposits the perfect amount of batter  Use for pancakes or other desserts too  Results in consistently sized cupcakes that will bake evenly  Quick and easy, soft grip, pull handle to dispense batter  4 cup/1-liter capacity with measure mar...

Post has attachment
WIN A FREE HONEYMOON
(✿◠‿◠)(◡‿◡✿) Holla .. Nak honeymoon freeee x ? Lux ada buat contest sekarang nih ,  Why not korang post pic kat ig dengan #ignitethespark & #lux and create ayat korang .. Who knew , one of us dpt honeymoon for the second time free of charge ... jom !!!! Cli...
Wait while more posts are being loaded