Profile cover photo
Profile photo
Suvi Alanko
196 followers
196 followers
About
Suvi's posts

Post has attachment

Post has shared content
Hei, yritänpä tällä tavalla saada yhteyttä suomalaisiin Suunto Diving insinööreihin.. Minulla on jo yhteys brand-manageriin, ja kokeilen kyllä sitäkin kautta, mutta olisi kiva saada yhteyttä itse insinööreihin..

Meillä on +Subsurface projektin takia kysymyksiä eri Suunto sukellustietokoneiden lokikirjatiedoista. Me kyllä siirretään jo kaikki standarditiedot tietokoneelle, ja saadaan profiili-informaatio jne, mutta olisi pari kysymystä esim deco-tiedoista (jos niitä on muuta kuin se "deco start/end" tieto) ja tuossa uudessa Suunto DX'ssä on CCR-toimintatila josta olisi kiinnostavaa tietää miten ne tiedot on koodattu sukellustietokoneen muistiin. Muutenkin on varsinkin vähän uudemmissa sukellustietokoneissa muistialueita joista meillä ei ole mitään informaatiota.

Eli jos olet Suunto-insinööri, tiedät miten eri lokikirjadetaljit ovat koodattu sukellustietokoneen muistissa, ja voisit mahdollisesti puhua siitä ulkopuolisille (eli minulle ja +Dirk Hohndel'ille) niin ota yhteyttä.

Sähköpostitse Linus Torvalds <torvalds@linux-foundation.org>, tai sitten ihan täällä G+'ssa.

Post has attachment
Kuvassa ei ehkä näy, mutta kyborgiesityksessä tanssijan puvussa on sensoreita! Esitys Espoon Tapiolassa la klo 13 ja 17, eikä edes maksa mitään =)

Lauantaina 20.10. tanssija Mikko Kallisen ja mediataiteilija Roberto Pugliesen "e-mpact A" multimediaperformanssi. Teoksessa esiintyvän tanssijan asuun on sijoitettu elektronisia tunnistimia, joiden avulla tanssija voi ohjata musiikkia ja kuvamateriaalia reaaliaikaisesti.

http://cartes-art.fi/flux/
Photo

Post has attachment
Interesting and exciting.
The first thought was that this seems like a LilyPad copy and it actually may be that, but then again it seems this Flora is carefully fixing problems LilyPad may have. I am also expecting great, detailed tutorials as this is Ada's project. There is probably need for a good tutorial in the field so...

http://www.adafruit.com/blog/2012/01/20/announcing-the-flora-adafruits-wearable-electronics-platform-and-accessories/

Post has attachment
Paeae Technologies will move to a new address during March 2012 so the store will be closed for one month. Read details from the blog http://blog.paeae.com/

The new Finnish version of the Massimo Banzi’s book Getting Started with Arduino, Arduino – perusteista hallintaan is available in http://paeae.com/kirja-arduino.html

Post has shared content
Dark but compelling
Watch a Brazilian scifi pilot on YouTube.

Post has attachment
An article of Demowall in Kajaani http://www.kainuunsanomat.fi/Kainuu/1194696061789/artikkeli/digitaalitaidetta+raatihuoneentorilla.html Today to Jyväskylä.

Yesterday in Kajaani and today to Jyväskylä. Interesting pieces and good atmosphere expected. Demowall.org "This year, Demowall presents an especially large selection of Eastern European digital art, showcasing the non-compromising attitude of different underground computing cliques and their unique hardware."

Post has attachment
Slumdog Millionaire näköjään tänään klo 21 neloselta. Intian slummit ja lapsikerjäläiset. Suosittelen! http://www.imdb.com/title/tt1010048/

Post has attachment
Käytti juuri monta tuntia tekemällä superyksinkertaiset sähkötekniikan perusteet ja muutaman tavallisimman elektroniikkakomponentin kattavat ohjepaperit ylihuomiselle e-tekstiilikurssille. http://blog.paeae.com/2011/08/11/e-textile-workshop-in-espoo/

Post has attachment
Lauantaina 27.8. e-tekstiiliworkshop Espoossa. Ilmainen, aloittelijataso, nonstop: eli voit tulla ja mennä kuten haluat klo 14-17 välillä.

Käytännönläheinen johdatus E-tekstiilien maailmaan
Miten yhdistää elektroniikkaa pehmeisiin esineisiin kuten vaatteisiin tai leluihin? Jos olet koskaan haaveillut tekeväsi älykkäitä koruja, interaktiivisia leluja tai tutustuvasi e-tekstiilien maailmaan, tässä on tilaisuutesi aloittaa. Miten ommella elektroniikkakomponentteja yhteen? Mistä e-tekstiileissä on kyse, ja miten älytekstiili eroaa e-tekstiilistä? Workshop on helppo aloittelijatason johdatus, joten jokainen on tervetullut tutustumaan aiheeseen. Voit tulla piipahtamaan muutamaksi minuutiksi, tai viettää enemmänkin aikaa ommellen ja protyyppaillen.

http://cartes-art.fi/avoimetovet
Wait while more posts are being loaded