Profile cover photo
Profile photo
aina zaireynna
About
aina's posts

Post has attachment
New life
Fuh fuh fuh..habukk banyaknya.. Assalamualaikum.. Dah bertahun tak update blog seniri...asek g jelajah blog org lain je.. Last update blog ni dlu miss A bertitle bini kepada Mr.N...dahh update blog kali ni Miss A dah bertitle mak2 org kpada little princess ...

Post has attachment
FullHouse Lifestyle Store and Cafe
Mesti ramai yang dah biasa dengar or familiar dengat FullHouse Lifestyle Store and Cafe . So review kali ni just nak share pasal makanan yang kami try makan hari tuh.. Tanggal berapa haribulan ntah..saya n Incik Tunang berjalan2 la kat Setia City Mall (saya...

Post has attachment
Berakhirnya 365 hari 2013
2013 semakin rapat menutup tirainya.. 2014 dengan gah membuka cabaran baru.. terasa terlalu kejap masa berlalu sehinggakan masih samar arah tujuan sebenar.. Walau banyak pedih dan pilu yang ditempuh namun saat manis terselit juga di lipatan tahun ini.. Suka...

Post has attachment
CPUV (cost per unique visit) : Thanks Nuffnang
Assalamualaikum.. Miss A muncul lagi..kali ni takde nak bebel sangat..just nak share pasal CPUV yang nuffnang bagi..eh eh..Miss A jarang sangat update blog sekarang ni..tahap kemalasan yang agak melampau..banyak citer yang tertangguh.. ape pon jom tengok ga...

Post has attachment
2nd Giveaway by Miminadam
Assalamualaikum.. Tak pernah2 Miss A join GA macam ni tetibe untuk kali ini Miss A menggedik plak nak join yang Miminadam punya ni..Nak tau nape?? 1- Sebab Miss A ade nk start project baru 2- Sebab GA yng di offer tuh sangat berguna untuk project Miss A Cuk...

Post has attachment
Segmen Ben Ashaari : Aku , seorang BLOGGER !
Salam Jumaat Pagi2 hari dah nampak Ben Ashaari buat segmen..memandangkan boss takde lagi harini, meh leee kite join segmen ni.. :) Kepada sesiapa yang berminat, n nak tau detail, boleh click je kt gambar atas tuh.. Untuk segmen bertajuk Aku , seorang Blogge...

Post has attachment
SEGMEN BEN ASHAARI : IMPIAN KU, SEORANG BLOGGER!
Assalamualaikum.. Memandangkan saya dah agak lama tak update blog, makanya hari ni saya dengan gigihnya mengupdate blog sesambil join segmen yg BEN ASHAARI buat. Selalu masuk baca je..tak pernah join apa2.. Bagi yang berminat nak join jugak, jangan segan si...

Post has attachment
10 March
Kehadiran tak diduga Kedatangan tak dipinta Bersiap siaga dugaan melanda Sakit itu sama2 dirasa Aku terlalu cepat atau Dia yang terlalu lambat Prinsip di padam Hati juga gundah Hanya kita yang mampu rasa Hanya kita yang menangis duka Bersabarlah hati-hati i...

Post has attachment
26 feb
Kuhitung hari bersama rasa yang terbahagi Mencari keihlasan membuang kekhilafan Setiap detik ditilik segala apa adanya Terbuangkah rindu terhilangkah cinta Mana mungkin tiada apa rasa terlahir Antara zahir beserta batin Andai ini ditakdirkan untukku Siapa a...

Post has attachment
February~
Saat itu akan tiba Detik semua bergembira Berduka hati tiada yang rasa Menangis tiada lagi air mata Biar ianya menjadi lipatan Tiada apa lagi pilihan Terpaksa jua dibiarkan Semuanya menjadi angan Pasti ada yang membenci Tak kurang yang mengeji Apa jua di ha...
Wait while more posts are being loaded