Profile cover photo
Profile photo
Roland Wolters
789 followers
789 followers
About
Roland's posts

Hee wow bestaat dit nog!

En, komt hier ook nog wel eens iemand?

Post has attachment
Gisterenavond naar de Dijk geweest! Wat een gaaaaf optreden was het!
PhotoPhotoPhotoPhotoPhoto
2014-04-06
5 Photos - View album

Post has attachment
Ik zit natuurlijk veel op de weg en zo af en toe, héél af en toe, kom je wat bijzonders tegen tussen de grijze pudding van de alledaagse auto's waar je het verschil vaak niet eens tussen ziet. Zo passeerde ik vanmorgen deze auto, een Plymouth Prowler. Ik zeg niet dat ik 'm nou echt zo mooi vind maar zo heerlijk..........niet "grijs".

Oh denk nou niet dat ik 'm meteen herkende... ik heb zo'n kentekengegevens-opzoek-app op m'n telefoon dus ik tikte snel even het kenteken in en toen wist ik het :-)

Post has attachment
haha wat een mooi verzet geeft deze man tegen zijn arrestatie;

"ah, i see you know your judo well" terwijl enkele agentjes struggelen om hem in de auto te krijgen. Taaie ouwe motherfucker 

en als afsluiter "tata and farewell" hahaha

geen idee waar het over gaat btw.

Post has attachment
Al heel lang wil ik gitaar leren spelen. Echt al lang. Zeker als ik mijn maatje +Leon Friesema  zie spelen en de lol en voldoening die hij eruit haalt dan denk ik FUCK dat wil ik ook! 
Inmiddels ben ik zelfs al ingehaald door vriend  Frank die zelf al in een band is gaan spelen! Dus het kán wel! You CAN teach an old dog new tricks.

Afgelopen weekend was ik bij Leon op bezoek en hadden we het erover alleen ik dacht dat het best een dure grap is om electrisch gitaar te gaan spelen; je moet immers een gitaar maar ook een versterker aanschaffen. En dat terwijl je niet eens weet of het wat word. Maar goed, dat blijkt reuze mee te vallen, Leon wees me op deze set: http://www.thomann.de/nl/epiphone_les_paul_players_pack_eb.htm en dat is gewoon goed te doen.

Dus; Frank, mag ik het nummer van jouw gitaar leraar? Of wil je me introduceren daar? Ik ga het gewoon doen.

Post has attachment
Wow! hier zou ik wel voor tekenen, om dit een keer mee te maken; een schip in hevige storm. Dat lijkt me echt heel vet. Nou is dit wel een hele grote, maar toch. V-e-t.

Post has attachment
Huh? Nou is bij mij de Twitter hype eigenlijk sowieso al weer over maar dat Pinterest daar heb ik nog nooit wat in gezien. Ik ben er wel enthousiast aan begonnen maar zag niet wat er leuk of nuttig aan was. Ook na en tijdje gebruik niet. Kennelijk mis ik iets?

Post has attachment
Ow ja ik had nog twee panorama's gemaakt vanaf het kasteel van Montjuïc. Prachtig uitzicht!
Photo
Photo
2 Photos - View album

Post has shared content
Ha cool zeg ;-)
Wow, I had the strangest dream last night... 
Animated Photo

Dus ik zit hier in Barcelona, we hebben echt een leuk appartement en natuurlijk ook wifi, alleen is die niet zo snel...

Toen we vandaag terug kwamen van een dagje stad, waarbij ik mijn wifi uitgezet had om stroom te besparen en roaming data aan omdat ik iets opgezocht had, had ik niet in de gaten dat ik nog op mobiel internet zat te faceboeken tot ik van Vodafoon een sms kreeg dat mijn alles-in-een-op-reis-bundel voor 80% verbruikt was... Haha die was dus sneller dan de wifi ;-)

Nah ja, nog één dag en ik heb weer een nieuwe bundel he.. Hihi
Wait while more posts are being loaded