Profile cover photo
Profile photo
intan rh
38 followers -
Be Yourself, Dont Be Others
Be Yourself, Dont Be Others

38 followers
About
Posts

Post has attachment
mudzaffar hotel, melaka
Lama tak menerjah ke Melaka, kebetulan ada kerja, sempat la nak meronda-ronda kejap. Terpesona dengan Hotel Mudzaffar ni sebab hotel ni lain daripada yang lain. Interior dia pun lain, konsep dan penggunaan color pun lain. Konsep Islamik, respect. Color hija...
mudzaffar hotel, melaka
mudzaffar hotel, melaka
myordinarylife4.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
raya bukan sekadar melaram
Yang paling kiri tu available. Dua daripada anak2 dara ni ialah anak dara akak! Selamat Hari Raya Aidilfitri untuk semua! Raya ke-7, akak dah masuk kerja. Eh, actually mana ada raya sampai 7 hari, orang kita je yang cakap2 raya sampai 7 hari....dan seterusn...
raya bukan sekadar melaram
raya bukan sekadar melaram
myordinarylife4.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
I am happy
Salam Nisfu Syaaban. Lama betul tak menulis kat sini, sebab ralik dengan media sosial yang lain. Yup, ralik dengan IG. Akak suka post kat IG sebab mudah dan senang dapat respon. Update guna android jek, tak sampai 5 minit dah siap. Nak update pun at anytime...
I am happy
I am happy
myordinarylife4.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
pencapaian diri
Salam Jumaat yang penuh barokah. Sekejap je dah nak abih bulan Januari 2018, memang sekejap sangat. Semalam birthday salah seorang sahabat lama, memang kami dah bersahabat lebih daripada 10 tahun. Masa my birthday, pagi2 buta dia dah call nak wish tapi sema...
Add a comment...

Post has attachment
fauzi nasi kerabu
End of last year, we all pergi short vacation ke Kuala Terengganu. Tak plan sangat tapi sebab ada hal di Dungun, so SRK and me cadang nak jalan2 mengimbau nostalgia di Kuala Terengganu. Lama tak pergi sana since my FIL and MIL dah tak ada ni. Tapi memang be...
fauzi nasi kerabu
fauzi nasi kerabu
myordinarylife4.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
nurraysa trial set
First time tengok iklan Nurraysa ni, kat tepi LPT. On the way nak balik kampung. Macam teruja sikit nak tengok sebab model iklan tu, tauke Nurraysa sendiri yang berniqab. Jarang kan orang nak iklan produk kecantikan pakai niqab sebab macamana orang nak teng...
nurraysa trial set
nurraysa trial set
myordinarylife4.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
it's my birthday
Alhamdullillah Allah SWT memanjangkan umur hingga ke hari ini, memberi kegembiraan, memberi rezeki yang tak putus2. Lantas nikmat apa lagi yang nak kita dustakan. Rasa umur macam baru 34 tapi tahun ni dah masuk level makcik2 sangat dah. Rasa sangat diri ni ...
it's my birthday
it's my birthday
myordinarylife4.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
the passion
Recently anak dara terpilih sebagai atlit Malaysia untuk KL Canoe International Championship 2017. Main polo air dengan KL team. Ini 2nd time rasanya, alhamdullillah. Sejak 2-3 tahun ni, sukan ni la yang jadi addicted pada dia. Bermula dengan join kelab pen...
the passion
the passion
myordinarylife4.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
king patin
I am a die hard fan of ikan patin. Of coz la kan sebab akak asal dari Bandar Ikan Patin. Kalau balik kampung, gulai ikan patin or patin goreng or patin bakar memang wajib ada, macam orang mengidam. Kalau mak yang masak gulai patin, lagi best. Mak masak main...
king patin
king patin
myordinarylife4.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
masjid besi
Allah bagi rezeki pada akak untuk solat di Masjid Besi, Putrajaya. Memang satu pengalaman yang sangat berharga. Walaupun bagi sesetengah orang, hal ni macam biasa jek tapi bagi akak, sangat berharga. Masjid yang sangat indah seni binanya dan sangat selesa u...
masjid besi
masjid besi
myordinarylife4.blogspot.com
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded