Profile

Cover photo
Yaya Azura
115 followers|3,424,007 views
AboutPostsPhotosYouTube+1's

Stream

Yaya Azura

Shared publicly  - 
 
Kenangan SPM Tahun 1999
Bismillah,  Assalamualaikum. Hari ni bermula peperiksaan SPM. Selamat maju jaya buat semua calon SPM. Rasanya tiada saudara mara terdekat yang ambil SPM tahun ni. Mengenang semula ketika yaya ambil SPM tahun 1999. ye.. yaya ambil SPM tahun 1999. ^_^ . .kira...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Yaya Azura

Shared publicly  - 
 
setiap hari tak boleh tak dengar....
 ·  Translate
1
Add a comment...

Yaya Azura

Shared publicly  - 
 
Word of the Day - mirabilia: marvels; miracles. http://www.dictionary.com/wordoftheday/2016/08/25 at Dictionary.com
1
Add a comment...

Yaya Azura

Shared publicly  - 
 
Doakan kesembuhan untuk Wafiq ...
Bismillah. Assalamualaikum. Awalnya entri ni nak dipublish sebelum pembedahan mata abang Wafiq pada 27hb Jun baru ni.. ingin mohon doa kawan-kawan dari kejauhan. Tapi terlalu banyak kekangan..operation pun dah selesai, Wafiq sekarang seronok rehat2 rehat de...
 ·  Translate
Bismillah. Assalamualaikum. Awalnya entri ni nak dipublish sebelum pembedahan mata abang Wafiq pada 27hb Jun baru ni.. ingin mohon doa kawan-kawan dari kejauhan. Tapi terlalu banyak kekangan..operation pun dah selesai, Wafiq...
1
Add a comment...

Yaya Azura

Shared publicly  - 
 
Nak kurus sikit je...
Bismillah. Assalamualaikum. Selamat berpuasa kepada semua kawan-kawan alam maya. Pagi tadi bersahur ala kadar..nanti nak berbuka pun ala kadar. Wafiq tak ada masalah ajak bertarawikh dan bangun sahur. dah bersedia sangat nampaknya anak ibu tahun ni. En.suam...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Yaya Azura

Shared publicly  - 
 
Ramadhan Kareem
Bismillah. Assalamualaikum. Memo waktu berkerja bulan puasa dah keluar atau erti kata lain aku dah keluarkan memo.. tak supprise langsung. haha jomlah kita masuk kerja awal setengah jam balik awal sejam. eh, macam best dengar balik awal sejam. tapi sama je ...
 ·  Translate
Bismillah. Assalamualaikum. Memo waktu berkerja bulan puasa dah keluar atau erti kata lain aku dah keluarkan memo.. tak supprise langsung. haha jomlah kita masuk kerja awal setengah jam balik awal sejam. eh, macam best deng...
1
Add a comment...

Yaya Azura

Shared publicly  - 
 
Pesanan Sebelum Peperiksaan
Bismillah, Assalamualaikum. Hari ni abang Wafiq start exam akhir tahun. Ibu kemain lagi nebes. Anak baru darjah 1 je pon..over nau! hahaha. Empunya diri relax je..exam tak exam sama je... Yaya nak share beberapa pesanan sebelum exam. kenapa pesanan? kenapa ...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Yaya Azura

Shared publicly  - 
 
Ku Mohon
Setiap hari ku mohon Agar Kau sentiasa Memberiku ketenangan Dalam hati kekuatan Menempuhi segala Dugaan yang mencabar ini Pasti, punya ertinya Engkau beriku harapan Menjawab segala persoalan Hadapi semua dalam tenang Dengan merasa kesyukuran Ku doa Kau sela...
 ·  Translate
1
Add a comment...

Yaya Azura

Shared publicly  - 
 
Word of the Day - lucubrate: to work, write, or study laboriously, especially at night. http://www.dictionary.com/wordoftheday/2016/08/22 at Dictionary.com
Today's Word of the Day is auriferous. Learn its definition, pronunciation, etymology and more. Join over 19 million fans who boost their vocabulary every day.
1
Add a comment...

Yaya Azura

Shared publicly  - 
 
Macam-Macam
Assalamualaikum. Entri ke 1000. hampir 7 tahun berblog baru 1000 entri eh? boleh laa.. dari blog ni terus bersawang berhabuk.. walaupun tuan tanah kedaun tenggelam timbul ada juga yang sudi datang menyinggah.. terima kasih semua. cerita pasal adik wazif lah...
 ·  Translate
Assalamualaikum. Entri ke 1000. hampir 7 tahun berblog baru 1000 entri eh? boleh laa.. dari blog ni terus bersawang berhabuk.. walaupun tuan tanah kedaun tenggelam timbul ada juga yang sudi datang menyinggah.. terima kasih se...
1
Add a comment...

Yaya Azura

Shared publicly  - 
 
Ramadhan Kareem
Bismillah. Assalamualaikum. Memo waktu berkerja bulan puasa dah keluar atau erti kata lain aku dah keluarkan memo.. tak supprise langsung. haha jomlah kita masuk kerja awal setengah jam balik awal sejam. eh, macam best dengar balik awal sejam. tapi sama je ...
 ·  Translate
Bismillah. Assalamualaikum. Memo waktu berkerja bulan puasa dah keluar atau erti kata lain aku dah keluarkan memo.. tak supprise langsung. haha jomlah kita masuk kerja awal setengah jam balik awal sejam. eh, macam best deng...
1
Add a comment...

Yaya Azura

Shared publicly  - 
 
Berbagi-bagi rezeki
Bismillah. Assalamualaikum. Alhamdulillah, Khamis lepas dapat juga bertentang mata dengan pemilik blog Titisan Nurani, kak Hajah Zakie Purvit bersama suami dan 3 orang puteri. Tak ramai blogger yang aku kenal. Sepanjang berblog selama 7 tahun hanya 3 orang ...
 ·  Translate
Bismillah. Assalamualaikum. Alhamdulillah, Khamis lepas dapat juga bertentang mata dengan pemilik blog Titisan Nurani, kak Hajah Zakie Purvit bersama suami dan 3 orang puteri. Tak ramai blogger yang aku kenal. Sepanjang berb...
1
Add a comment...
Story
Tagline
Sekadar Berkongsi Cerita
Introduction
Blogger : 
  • Parenting
  • Homeschooling
  • Lifestyle
  • Food
Mom of 2 heroes :
  • Tg Ahmad Wafiq 
  • Tg Ahmad Wazif
Email to adrenalina17@yahoo.com if you have any enquiries
Links
YouTube
Basic Information
Gender
Female
Yaya Azura's +1's are the things they like, agree with, or want to recommend.
Berbagi-bagi rezeki
diariibuwafiq.blogspot.com

Bismillah. Assalamualaikum. Alhamdulillah, Khamis lepas dapat juga bertentang mata dengan pemilik blog Titisan Nurani, kak Hajah Zakie Purvi

Jom Teka Teki – Android Apps on Google Play
market.android.com

# No 1 Trivia Games - Teka Teki di Malaysia (Januari 2015) Mencuba game ni jika anda suka meneka silang kata. Permainan ini khas untuk Malay

Kongsi Resepi, Dapat Wang, Menang iPhone 6 Plus
diariibuwafiq.blogspot.com

Assalamualaikum ... Jangan biarkan resepi masakan korang yang lazat dan enak itu hanya terpahat dalam buku masakan. Sekarang peluang korang

Promosi Berganda Masih Berlangsung
diariibuwafiq.blogspot.com

Assalamualaikum .. Sehingga 31 Oktober 2014, korang masih lagi layak untuk mendapat FREE 1 tong Energizing Soy Protein dan juga FREE 1 tong

Set Penjagaan Rambut ProSante
diariibuwafiq.blogspot.com

Assalamualaikum... Ramai tak tahu ni.. Shaklee pun ada Set Shampoo..Perkara yang paling penting untuk menjaga rambut adalah pemilihan shampo

Tips Menyusu Ketika Berpuasa
diariibuwafiq.blogspot.com

Assalamualaikum ... Kerisauan ibu-ibu yang menyusukan anak ketika bulan puasa adalah bimbang pengeluaran susu berkurangan untuk stok si manj

Menyusukan Anak, Berpuasa : Juadah Puasa, Jadual Mengepam Serta Set Puas...
diariibuwafiq.blogspot.com

Assalamualaikum... Walaupun dah kali ke-2 menyusukan anak ketika Ramadhan, perasaan tu lain sikit bak banding dengan anak pertama.. Masa Waf

Menerima Tempahan Congo Bars
diariibuwafiq.blogspot.com

Assalamualaikum ... Alhamdulillah.. tak pernah terfikir yaya nak buat jualan.. memang yaya agak kerap buat kek, buat biskut. Tapi untuk maka

yayaazura's Instagram feed
statigr.am

This Instagram public page is provided by Statigram. It helps you share your Instagram photos with all your friends who are not on Instagram

UVioO Baby Dancing to Beyonce- Single Ladies
uvioo.com

UVioO He has some moves... 3400610 views

UVioO The Escape Artist
uvioo.com

UVioO She knows she shouldn't get out of bed, but doesn't care! 1963955 views

UVioO Cat Adopts Baby Squirrels
uvioo.com

UVioO Take some orphaned squirrels, add a motherly cat, and you've got one unusual family. Why don't you come and join Uzoo on Facebook and

UVioO Motorcycle vs. Car Drift Battle 2
uvioo.com

UVioO Download hi-res desktops from this video: http://iconmotosports.net/2012/01/7460/ The sequel to the Icon original video: Motorcycle vs

UVioO Most amazing humans in the world
uvioo.com

UVioO Yes, everything is possible. Music:Unchained Melody-DJ Mystic 12683650 views

UVioO 3 cara membengkokan sendok ala magician.wmv
uvioo.com

UVioO Bermain magic dengan menggunakan berbagai cara untuk membengkokan sendok,yang pertama dengan cara classic,yang kedu dam ketiga dengan

UVioO how not to ride a motorbike
uvioo.com

UVioO crash crusty demons motorbike dirt bike. girl 15 crashes falls off her brothers bike 1675413 views

UVioO Funny Falling People!
uvioo.com

UVioO People falling off slides! Extremely funny! 1830142 views

UVioO Europe's Got Talent - 10 year old girl amazing voice
uvioo.com

UVioO Zara Larsson 10 years old Sweden TRANSLATION Judge#3: You are a cocky little dame I can tell. Judge#3: How old are you then? Zara: Ten

UVioO American Idol Fart
uvioo.com

UVioO http://tinyurl.com/3pugrj 3385736 views

UVioO Apple iPad 3 vs iPad mini
uvioo.com

UVioO In this video we pit the Apple iPad with Retina Display (iPad 3) and the NEW iPad MINI! We give you all the magazines, comics, eBooks