Profile cover photo
Profile photo
Yaya Azura
116 followers -
Sekadar Berkongsi Cerita
Sekadar Berkongsi Cerita

116 followers
About
Yaya Azura's posts

Post has attachment
Marahku Tak Ke Mana
Assalamualaikum, Akak yaya kau ni berlintas langsung dari foodcourt The Mayang Place...tempat akak lunch hampir setiap hari..boleh update blog sebab akak tak makan. Order air je..hari ki selera makan akak yaya kau ni hilang! Tadi masa akak nak keluar..keret...

Post has attachment
Acuan Kuih Bakar
Assalamualaikum... Baru balik dari Pasar Payang. Mencari kain sutera untuk dijadikan hadiah..tp disebabkan belum jam 9.00 belum banyak kedai menjual kain sutera dibuka. Akhirnya beli di Kedai Batik Hungga yang terletak di hadapan pasar. Seronok tengok luara...

Post has attachment
Dah rezeki tertulis ini je....
Assalamualaikum.. Dulu-dulu..tak de la nak update and entry publish time lunch..set auto publish jam 2 lebih kurang..bajet masa rehat sape nak baca blog kan..semua orang nk cari makan..hehe.. Hari nie..sendiri update sendiri baca..tak kisah dah trafik ke ap...

Post has attachment
Peribahasa Melayu VS English Proverb
Assalamualaikum, Susah juga nak convert peribahasa Melayu kepada English. Ni yaya ada jumpa beberapa contoh..tak terfikir pula begitu jadinya setelah ditukar ke English. Haha. Terima kasih kepada mereka yg sudi buat cantik2 gambar2 dibawah ni. Sangat memban...

Post has attachment
Pilihan Sentiasa Ada
Assalamualaikum? Hidup kita ni sentiasa ada pilihan. Usah dikesali pada pilihan yang salah. Usah disoal pada takdir kenapa harus begitu dan begini. Apa yang terjadi ada hikmahnya...ada pengajarannya... Terpulang pada diri mahu menilai dari sudut yang mana. ...

Post has attachment
Kenangan SPM Tahun 1999
Bismillah,  Assalamualaikum. Hari ni bermula peperiksaan SPM. Selamat maju jaya buat semua calon SPM. Rasanya tiada saudara mara terdekat yang ambil SPM tahun ni. Mengenang semula ketika yaya ambil SPM tahun 1999. ye.. yaya ambil SPM tahun 1999. ^_^ . .kira...

Post has attachment
Pesanan Sebelum Peperiksaan
Bismillah, Assalamualaikum. Hari ni abang Wafiq start exam akhir tahun. Ibu kemain lagi nebes. Anak baru darjah 1 je pon..over nau! hahaha. Empunya diri relax je..exam tak exam sama je... Yaya nak share beberapa pesanan sebelum exam. kenapa pesanan? kenapa ...

Post has attachment
setiap hari tak boleh tak dengar....

Post has attachment
Ku Mohon
Setiap hari ku mohon Agar Kau sentiasa Memberiku ketenangan Dalam hati kekuatan Menempuhi segala Dugaan yang mencabar ini Pasti, punya ertinya Engkau beriku harapan Menjawab segala persoalan Hadapi semua dalam tenang Dengan merasa kesyukuran Ku doa Kau sela...

Word of the Day - mirabilia: marvels; miracles. http://www.dictionary.com/wordoftheday/2016/08/25 at Dictionary.com
Wait while more posts are being loaded