Profile cover photo
Profile photo
Kyri eryka'
13 followers
13 followers
About
Posts

Post has attachment
Merapu
I'm a girl that lose everything.. everything.. sampai skrg mencari punca & jalan hidup. Lepas satu satu.. hahahaha am I deserve for that? Mungkin kifarah, mungkin sebab dosa.. sampai pernah rasa kenapa kejam sangat Allah bagi aku rasa semua ni tapi ye, kau ...
Add a comment...

Post has attachment
Misteri part1
Lately ni, selalu tak boleh tidur plus memang tak tidur malam.. mungkin ada something wrong somewhere tapi since dari kecik camni sbb tu cam dah terbiasa. Cakap pasal tak boleh tidur malam confirm banyak cerita misteri yg berlaku. yelah.. dengar benda-benda...
Misteri -part1-
Misteri -part1-
khairiyahamirah.blogspot.com
Add a comment...

Post has attachment
Bad memoir
Looking for the past few years during degree.. Many good memories I create. Too many.. kalau list yg good happy2, aku tak tahu bila boleh habis.. too good too precious.. Tapi Langit mana yg tak ditimpa hujan.. everyone have their own bad times.. tipu kalau ...
Add a comment...

Post has attachment
Tentang Dia
Im lucky to have him.. Why? ●Dulu merengek nak tengok Maze Runner 3  & sampai merajuk marah2 dia sbb tengok citer tu dulu ngn kwn.. sbb dh plan nk tengok ngn dia. Maklumlah LDR nak jumpa pon 3 bln sekali.. Then masa jumpa dia ajak tgk wayang. Biasanya pergi...
Add a comment...

Post has attachment
Depression
Not many people are up this late so just gonna drop some rants and stuff. I was bullied a lot during high school Got harassed a lot by people who are stronger and much popular than me. If its not physical, its mental. I was bullied verbally much more than p...
Add a comment...

Post has attachment
KECEWA
Kecewa? Ye. Sangat.. Frust? Ye. Sangat. Sbb apa? sbb letak kepercayaan dan harapan dekat orang yang salah. Tak tahu kat mana silap, tak tahu apa lagi perlu buat.. mungkin ada kot.. Lepas jatuh, bangun dan jatuh lagi.. kali ni terpaksa bangun sendiri.. terpa...
Add a comment...

Post has attachment
LDR
LDR? Ape tuuu.. LDR=long distance relationship.. means hubungan jarak jauh.. serious tak ramai mampu nk LDR sbb pe.. banyak sbb dia.. Antara faktor utama nya jeng jeng jeng.. CURANG.. serious2 ni tak tipu.. pergi la baca confession ke, page krt ke, twitter ...
Add a comment...

Post has attachment
GIVE UP
Do ever hear people say that? "Perempuan klau sayang dia mcm tergila gila kan , bila dia dh give up , dgr nama kau pn dia x lyn" Ye, tak semua orang sama. Ada yg cepat give up ada yg lama sngt2 baru dia akan give up. It depends. For me, aku jenis yg susah s...
Add a comment...

Post has attachment
Happy Birthday 🎂🎈
5.55 am 3 November 1994. Lahirnya seorang Khairiyah Amirah bt Kamarudin.. berat 1.55kg. Haha nampak x dari sekecil-kecil manusia.. sekarang dh jadi sebesar-besar manusia. Alhamdulillah masih diberi kesempatan untuk terus bernafas. Alhamdulillah untuk nikmat...
Add a comment...

Post has attachment
Change
“Sesungguhnya Allah tidak akan mengubah nasib suatu kaum kecuali kaum itu sendiri yang mengubah apa apa yang pada diri mereka ” [Ar ra'd:11] Nak berubah ke arah yang lebih baik, atas diri masing2.. jika ada usaha, ada la perubahan. Jika taknak sampai bila p...
Add a comment...
Wait while more posts are being loaded